PeristeriNews.gr
Πολιτική

Χρ. Στυλιανίδης: Η Ελλάδα δεν είναι μόνη της


«Η Ελλάδα δεν είναι μόνη αυτές τις δύσκολες ώρες. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι αρωγός στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης», αναφέρει ο επίτροπος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια Χρήστος Στυλιανίδης σε ανάρτησή του στο twitter, την ώρα που είναι σε εξέλιξη η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναμένεται να εκταμιευθεί άμεσα από την Ε.Ε. το ποσό των 100 εκατομμυρίων για την ανθρωπιστική βοήθεια που θα σταλεί στη χώρα μας.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο, ήδη κινείται η διαδικασία για την υλοποίηση της απόφασης να διατεθούν 700 εκατομμύρια ως ανθρωπιστική βοήθεια στα κράτη-μέλη που υφίστανται την προσφυγική πίεση και όπου επιβάλλεται η εξασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών διαβίωσης των προσφύγων.

Μέχρι όμως να εξασφαλιστεί και να εκταμιευθεί το ποσό αυτό, με εντολή του Επιτρόπου Μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλου, μεταφέρθηκαν προσωρινά 100 εκατομμύρια από τον προϋπολογισμό του χαρτοφυλακίου του, στο χαρτοφυλάκιο του κ. Στυλιανίδη, έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί άμεσα ο μηχανισμός.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment