PeristeriNews.gr
Πολιτική

Χρ. Σπίρτζης: Το νέο σενάριο της πρόζας της Ν.Δ. είναι να ζητεί παραιτήσεις



Στην αντεπίθεση κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης πέρασε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, απαντώντας στην ανακοίνωση της Ν.Δ. που τον καλούσε να παραιτηθεί με αφορμή δηλώσεις του για το Ελληνικό.

«Η επικοινωνιακή πολιτική της Νέας Δημοκρατίας άλλαξε: Μετά την αποτυχημένη επικοινωνιακή καταιγίδα του ‘λέτε ψέματα’, μετά το ‘ζητάμε εκλογές’, το ‘φύγετε τώρα’, ‘τις Off shore’, τώρα παίζεται το έργο της επίσης αποτυχημένης επικοινωνιακής πολιτικής του ‘Παραιτηθείτε’», δήλωσε ο κ. Σπίρτζης.

«Το νέο σενάριο της θεατρικής πρόζας της Ν.Δ., είναι να ζητάει καθημερινά την παραίτηση ενός υπουργού της κυβέρνησης», σημείωσε ο υπουργός για να προσθέσει ότι «όποια τακτική κι αν ακολουθήσει η Ν.Δ. και οι συνοδοιπόροι της, δε μπορούν να καλύψουν τις ευθύνες τους για τον κύκλο της ύφεσης και την περιπέτεια που έχουν βάλει τη χώρα».

Διαβεβαίωσε παράλληλα ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει «με τη στήριξη του ελληνικού λαού και θα βγάλει τη χώρα από την περιπέτεια που μας έβαλαν». «Μέχρι τότε, μέρα με τη μέρα, όποια στήριξη κι αν έχουν από τα γνωστά πια συγκροτήματα των ΜΜΕ και όποια επικοινωνιακή πολιτική κι αν ακολουθήσουν, το δικό μας μέλημα είναι ένα: “Όλα στο φως”», κατέληξε ο κ. Σπίρτζης.

Η Συγγρού ανταπάντησε λακωνικά: «Ο κ. Σπίρτζης επιβεβαιώνει την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας: Δεν υπάρχει τσίπα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment