PeristeriNews.gr
Πολιτική

Χρ. Σπίρτζης: Δεν θα κάνουμε πίσω σε τίποτα


«Δεν θα κάνουμε πίσω σε τίποτα. Ούτε στα έργα, ούτε σε μεταφορές, ούτε σε συχνότητες, ούτε στα παλαιά μέσα ενημέρωσης που ως τώρα σας έχουν κανακεύσει» διεμήνυσε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, με αφορμή ερώτηση στη Βουλή για τον δρόμο Πάτρα – Πύργος.

Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι η πέμπτη εργολαβία θα γίνει μέσα Νοεμβρίου, η τέταρτη μόλις η Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων εγκρίνει τα νέα τεύχη και ότι οι υπηρεσίες τον ενημέρωσαν πως έως τέλος Φεβρουαρίου θα έχουν γίνει όλες οι εργολαβίες και τον Απρίλιο θα έχει σταλεί ο φάκελος στην Ε.Ε. ως ενιαίο έργο.

«Δύο μήνες παρακολουθούμε την αγωνία τριών κομμάτων και των καναλαρχών να στήσουν σκάνδαλα, αλλά τίποτα» είπε ο Χρ. Σπίρτζης και πρόσθεσε: «Επειδή εμάς κανείς δεν μπορεί να σπιλώσει την ηθική μας, δεν είμαστε ίδιοι, δεν χρωστάμε σε κανένα και δεν μας κρατάει κανείς, πήραμε εμείς τα δημοσιεύματα και τα πήγαμε στην Εισαγγελία Διαφθοράς. Αφού δεν το έκαναν τα κόμματα της αντιπολίτευσης που καταγγέλλουν, το κάναμε εμείς».

Ο ερωτών βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας εξέφρασε ανησυχία για την υλοποίηση του έργου με αφορμή την αναβολή της τέταρτης δημοπράτησης.

«Η αναβολή υπήρξε γιατί το ΤΕΕ δεν όρισε εμπρόθεσμα, ως όφειλε, εκπρόσωπο στην Επιτροπή Διαγωνισμού, ενώ όλοι οι άλλοι φορείς είχαν στείλει» απάντησε ο Χρ. Σπίρτζης και σχολίασε: «Σκεφτείτε τι θα λεγόταν αν κάναμε διαγωνισμό χωρίς εκπρόσωπο του ΤΕΕ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment