PeristeriNews.gr
Lifestyle

Χώρισε η Σακίρα


Η κολομβιανή τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή από το λίκνισμα των γοφών της, ανήκει πλέον στο κλαμπ των χωρισμένων της σόουμπιζ.

Η κολομβιανή τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή από το λίκνισμα των γοφών της, ανήκει πλέον στο κλαμπ των χωρισμένων της σόουμπιζ.

Άλλο ένα διάσημο ζευγάρι δεν κατάφερε να κρατήσει τη σχέση του και χώριστε ύστερα από 11 χρόνια που ήταν μαζί.

Ο λόγος για τη Σακίρα και τον σύντροφο της, Αντόνιο ντε λα Ρουά που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους από το καλοκαίρι αλλά το κράτησαν κρυφό μέχρι χθες που έκαναν μία ανακοίνωση μέσω της ιστοσελίδας της διάσημης τραγουδίστριας:

«Κατά τη διάρκεια των 11 χρόνων που ήμασταν μαζί, αγαπηθήκαμε πολύ, λατρέψαμε και συμπαρασταθήκαμε ο ένας στον άλλο. Ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μας και χάρη σε αυτό αποκτήσαμε σεβασμό ο ένας για τον άλλο και γίναμε εκπληκτικοί σύντροφοι και συνεργάτες».

Παρά τον χωρισμό, οι δυο τους, που υπήρχαν φήμες ότι είχαν αρραβωνιαστεί, εξήγησαν ότι σκοπεύουν να συνεχίσουν την εκπληκτική συνεργασία τους, αφού παραμένουν πολύ καλοί φίλοι.

«Προχωράμε σαν συνεργάτες, σχεδιάζοντας μαζί τα επόμενα βήματά μας, δουλεύοντας χέρι χέρι, κρατώντας στενή επικοινωνία. Η φιλία μας και η κατανόηση που έχουμε μεταξύ μας υπάρχουν ακόμα και θα συνεχίσουν να υπάρχουν».

Φήμες λένε ότι έχει μπει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή της Κολομβιανής τραγουδίστριας και λέγεται Τζέραρντ Πικ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment