PeristeriNews.gr
Lifestyle

Χώρισαν Κλούνει – Κανάλις


Ακόμη μία σχέση του Τζορτζ Κλούνει έληξε, τοποθετώντας τον και πάλι στο κλαμπ των περιζήτητων εργένηδων του Χόλιγουντ.

Ακόμη μία σχέση του Τζορτζ Κλούνει έληξε, τοποθετώντας τον και πάλι στο κλαμπ των περιζήτητων εργένηδων του Χόλιγουντ. Η Ελιζαμπέτα Κανάλις ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την πατρίδα της και ο ίδιος ψάχνει τη νέα του κατάκτηση…

Το ζευγάρι ήταν μαζί δύο χρόνια και αυτή τη φορά η σχέση έμοιαζε να οδεύει προς τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα λίγες εβδομάδες πριν η 32χρονη ιταλίδα παρουσιάστρια είχε δηλώσει ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα παντρευτεί. Ομως, τελικά δεν θα είναι ο Τζορτζ Κλούνει δίπλα της.

Το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του στο “Ε!News”: “Δεν είμαστε πλέον μαζί. Είναι κάτι πολύ δύσκολο και πολύ προσωπικό και ελπίζουμε να σεβαστούν όλοι την προσωπική μας ζωή”. Πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του Κλούνει δήλωσε ότι ο 50χρονος ηθοποιός ” θέλει να προχωρήσει στη ζωή του” χωρίς να διευκρινίζει βεβαίως γιατί αυτό δεν μπορούσε να γίνει με την Ελιζαμπέτα στο πλάι του.

H τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού, έγινε την περασμένη εβδομάδα στο εστιατόριο “Il Gatto Nero” κοντά στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, όπου ο Κλούνει διατηρεί σπίτι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment