Κοινωνία

Χωρίς τρένα

Χωρίς δρομολόγια των τρένων του ΟΣΕ και του Προαστιακού θα μείνει για τέσσερις μέρες ολόκληρη η χώρα.

Χωρίς δρομολόγια των τρένων του ΟΣΕ και του Προαστιακού θα μείνει για τέσσερις μέρες ολόκληρη η χώρα, εξαιτίας των τεσσάρων επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιακών κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση και ανάπτυξη του σιδηροδρόμου, ενώ για τρεις ακόμη μέρες ο ΟΣΕ θα υπολειτουργεί, καθώς οι απεργίες επηρεάζουν και τα δρομολόγια των προηγούμενων και επόμενων ημερών.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΣΕ στις 25, 26, 27 και 29 του μηνός, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο λόγω των 24ωρως κινητοποιήσεων, ενώ την Κυριακή, 24, Πέμπτη, 28 και Σάββατο 30 του μηνός, ματαιώνονται δεκάδες δρομολόγια.

Για το λόγο αυτό το επιβατικό κοινό που θέλει να ταξιδέψει, καλό θα είναι να επικοινωνεί με τα κατά τόπους γραφεία του Οργανισμού.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι τις ημέρες των απεργιακών κινητοποιήσεων δηλαδή στις 25, 26, 27 και 29.10.2010 δεν θα εξασφαλίζεται υπηρεσία κυκλοφορίας για τις αμαξοστοιχίες ΑΜΕΛ στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο, γεγονός που σημαίνει ότι η μόνη πρόσβαση στο “Ελευθέριος” Βενιζέλος, με Μέσο Μαζικής Μεταφοράς, θα είναι μόνο τα λεωφορεία.

Related posts

ΕΟΔΥ: 8.584 rapid test – 934 θετικά την Παρασκευή 16/9

Peristeri News

Ξέχασαν 6χρονο αγόρι σε σχολικό στον Ασπρόπυργο

Peristeri News

Περιστέρι: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Λ. Κηφισού

Peristeri News

Leave a Comment