PeristeriNews.gr
Πολιτική

Χωρίς τρένα από σήμερα


Χωρίς δρομολόγια των τρένων του ΟΣΕ και του Προαστιακού θα μείνει από σήμερα και σχεδόν ολόκληρη την εβδομάδα η χώρα.

Χωρίς δρομολόγια των τρένων του ΟΣΕ και του Προαστιακού θα μείνει από σήμερα και σχεδόν ολόκληρη την εβδομάδα η χώρα, εξαιτίας των τεσσάρων επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιακών κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση και ανάπτυξη του σιδηροδρόμου, ενώ για τρεις ακόμη μέρες ο ΟΣΕ θα υπολειτουργεί, καθώς οι απεργίες επηρεάζουν και τα δρομολόγια των προηγούμενων και επόμενων ημερών.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΣΕ στις 25, 26, 27 και 29 του μηνός, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο λόγω των 24ωρων κινητοποιήσεων, ενώ την Κυριακή 24, Πέμπτη 28 και Σάββατο 30 του μηνός, ματαιώνονται δεκάδες δρομολόγια.

Για το λόγο αυτό το επιβατικό κοινό που θέλει να ταξιδέψει, καλό θα είναι να επικοινωνεί με τα κατά τόπους γραφεία του Οργανισμού.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι τις ημέρες των απεργιακών κινητοποιήσεων δηλαδή στις 25, 26, 27 και 29.10.2010 δεν θα εξασφαλίζεται υπηρεσία κυκλοφορίας για τις αμαξοστοιχίες ΑΜΕΛ στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο, γεγονός που σημαίνει ότι η μόνη πρόσβαση στο “Ελευθέριος” Βενιζέλος, με Μέσο Μαζικής Μεταφοράς, θα είναι μόνο τα λεωφορεία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment