PeristeriNews.gr
Πολιτική

Χωρίς συγκοινωνίες σήμερα η Αθήνα



24ωρη απεργία των εργαζομένων που διαμαρτύρονται για το σχέδιο αναδιάρθρωσης των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας.

Έναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης θα πρέπει να αναζητήσει σήμερα το επιβατικό κοινό της Αθήνας, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που πραγματοποιούν τα σωματεία των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στις αλλαγές που ετοιμάζει η κυβέρνηση και το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, τόσο στην οργανωτική δομή του συγκεκριμένου κλάδου, όσο και στις εργασιακές σχέσεις.

Συγκεκριμένα, σήμερα 8 Δεκεμβρίου 2010, θα μείνουν ακινητοποιημένα τα τρόλεϊ, τα λεωφορεία, το Μετρό, ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, το Τραμ και ο προαστιακός.

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν επίσης, τα τρένα του ΟΣΕ, με αποτέλεσμα, δεκάδες δρομολόγια να ματαιωθούν, εκτός από ελάχιστα.
Δεν καταργούνται τα δρομολόγια των διεθνών δρομολογίων 334, 335, 336, 337, 462, 463, τα οποία στην ελληνική διαδρομή τους θα εκτελεστούν με λεωφορεία, καθώς και των 604 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη) και 605 (Θεσσαλονίκη – Αθήνα), τα οποία θα αναχωρήσουν μετά τη λήξη της απεργίας. Η διαδρομή του δρομολογίου 605, Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη καταργείται.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Γ. Γεραπετρίτης: Εκτιμώ θα υπάρξει επαναξιολόγηση της Τουρκίας για τη Μονή της Χώρας

Peristeri News

Δημοσκόπηση: Ανοίγει την διαφορά η ΝΔ με 15,4 μονάδες

Peristeri News

Β. Κικίλιας: Οι φωτιές στο όρος Αιγάλεω είναι εγκληματική συμπεριφορά

Peristeri News

Leave a Comment