Κοινωνία

Χωρίς σοβαρά προβλήματα από το χιόνι το Περιστέρι

Ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες ώρες χρειάζεται από όλους του πολίτες και συστήνεται η παραμονή τους σε εσωτερικούς χώρους εφόσον αυτό είναι εφικτό.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες η κακοκαιρία Μήδεια χτύπησε και το Περιστέρι καλύπτοντας με χιόνι όλους τους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την αρμόδια Αντιδήμαρχο σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, Μαίρη Τσιώτα, δεν έχουν παρατηρηθεί μέχρι και αυτή την ώρα σοβαρά προβλήματα όπως σε άλλους Δήμους.

Στους δρόμους της πόλης και κυρίως στο βόρειο μέρος (Κηπούπολη, Χρυσούπολη) έχει γίνει ρίψη αλατιού από χθες το βράδυ ενώ οχήματα του Δήμου κάνουν συνεχείς εκχιονισμούς των δρόμων.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ότι η χιονόπτωση παραμένει ισχυρή και πυκνή κάτι που δυσκολεύει το έργο των συνεργείων του Δήμου αφού οι δρόμοι καλύπτονται και πάλι από λευκές στρώσεις χιονιού γρήγορα.

Από αργά χθες το βράδυ επιχειρούν στην πόλη 1 μεγάλη αλατιέρα/εκχιονιστικό, 1 μικρή αλατιέρα/εκχιονιστικό, 4 μικρότερα οχήματα εκχιονισμού, 4 αυτοκίνητα που μοιράζουν αλάτι σε καίρια σημεία και 3 συνεργεία για κοπή κλαδιών.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πάρα πολλές υποδείξεις πολιτών για κόψιμο κλαδιών αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τέτοιες οχλήσεις δεν θα υπάρξουν τις επόμενες ώρες.

Τέλος αυτή τη στιγμή δεν έχουν παρατηρηθεί διακοπές ρεύματος ή νερού σε κάποια γειτονιά του Περιστερίου.

Related posts

Πότε τελειώνει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας

Peristeri News

Φωτιά σε αποθήκη ξυλείας στον Ασπρόπυργο – Στάλθηκε μήνυμα από το 112 και στο Περιστέρι

Peristeri News

Νέα μεγάλη φωτιά στην Ηλεία

Peristeri News

Leave a Comment