Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Χωρίς περίθαλψη οι οφειλέτες ΟΓΑ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Δημοσιονομική «βόμβα» χαρακτηρίζεται ο ΟΓΑ στις διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη με την τρόικα.

Δημοσιονομική «βόμβα» χαρακτηρίζεται ο ΟΓΑ στις διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη με την τρόικα, καθώς οι οφειλές των αγροτών προς το κλάδο κύριας ασφάλισης αγγίζουν τα 700 εκ. ευρώ. Το υπουργείο Εργασίας προωθεί ήδη τροπολογία για την αναγκαστική είσπραξη των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών, απευθείας από τους τραπεζικούς λογαριασμούς των αγροτών στους οποίους πιστώνονται οι επιδοτήσεις.

Παράλληλα, όμως, και προκειμένου να ενταχθούν σε ρύθμιση οι αγρότες που έχουν παλαιότερες οφειλές, εξετάζεται η ισχύς των βιβλιαρίων ασθενείας να συνδυαστεί αυστηρά με την υπαγωγή των οφειλετών σε ρύθμιση χρεών την οποία θα είναι υποχρεωμένοι να τηρούν, διαφορετικά δε θα έχουν ούτε φάρμακα ούτε περίθαλψη τόσο οι ίδιοι όσο και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους.

Η πρόταση αυτή θεωρείται από παράγοντες του ΟΓΑ ότι μπορεί να συνδυαστεί με την προωθούμενη ρύθμιση για την παρακράτηση των εισφορών απευθείας από τους λογαριασμούς των αγροτών που δεν πληρώνουν η δεν ρυθμίζουν τις οφειλές τους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Φαρμακείο αυτοκινήτου: Τι αλλάζει από 1η Ιανουαρίου 2027

Peristerinews.gr Newsroom

Εξαρθρώθηκε σπείρα κλοπών οχημάτων: 8 συλλήψεις σε Περιστέρι, Καματερό και Αχαρνές

Peristerinews.gr Newsroom

Καματερό: 23χρονος συνελήφθη για «σούζες» στη Λ. Φυλής

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment