Κοινωνία

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ στις 6 Απριλίου

Χωρίς Μετρό & Τραμ, θα μείνει η Αθήνα μεθαύριο Τετάρτη 6 Απριλίου, κάτι που αναμένεται να προκαλέσει κυκλοφοριακό μπλακ άουτ, καθώς στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ, τα σωματεία των εργαζομένων προχωρούν σε κινητοποιήσεις.

Οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση πραγματοποιώντας 24ωρη απεργία.

Ωστόσο, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κυκλοφορούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, καθώς από την έναρξη έως 9 π.μ. και από 9 μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας οι εργαζόμενοι σε αυτά έχουν εξαγγείλει στάσεις εργασίας.

Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των λεωφορείων αναμένεται περίπου από τις 9:30 έως 10:00 π.μ., ενώ τα τελευταία δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν περίπου στις 20:00.

Απεργούν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

Καθηλωμένα στα αεροδρόμια της χώρας θα είναι τα αεροπλάνα την Τετάρτη 6 Απριλίου, καθώς σε 24ωρη απεργία προχωρούν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Η απόφαση συμμετοχής ελήφθη κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ).

Στην απεργία θα λάβει μέρος και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Τηλεπικοινωνιακών της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. Ο Σύλλογος ζητά, μεταξύ άλλων, αυξήσεις στους μισθούς και την κατάργηση του νόμου Χατζηδάκη για τα εργασιακά, καθώς και «όλων των νόμων που ιδιωτικοποιούν την κοινωνική ασφάλιση».

Related posts

Πολυτεχνειούπολη: Οι δράστες που λήστευαν καταστήματα και διακινούσαν ναρκωτικά

Peristeri News

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που έβγαζε πλαστά διπλώματα οδήγησης

Peristeri News

ΕΟΔΥ: 8.139 rapid test – 1.049 θετικά την Παρασκευή 25/11

Peristeri News

Leave a Comment