PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Χωρίς κόσμο, αλλά με πάθος και δίψα!


Τα αρμόδια δικαστικά όργανα αποφάσισαν για το κλείσιμο της έδρας του Ατρόμητου, ωστόσο η δίψα και το πάθος των παικτών της ομάδας του Περιστερίου μένουν εκεί και ο στόχος τους είναι να διευρύνουν το αήττητο σερί τους κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Κορακάκης δεν προτίθεται να αλλάξει πολλά πράγματα συγκριτικά με τα τελευταία ματς, παρ’ όλα αυτά επειδή πάντα επιφυλάσσει εκπλήξεις, τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Βασιλείου, Ντιγκινί, Γροντής, Γκουγκούδης, Νάτσος και Θεοδωράκης για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, με τον Μπαστακό να επιστρέφει έπειτα από καιρό έστω και στη 19άδα.

Η πιθανή ενδεκάδα: Γκορμπούνοφ – Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο – Μπάγκα, Ούμπιντες – Λημνιός, Τόνσο, Μπρίτο – Λε Ταλέκ. Δεν αποκλείεται στην ενδεκάδα να παραμείνει και ο Κοντοές ως δεξιός μπακ, όμως από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τον Χουχούμη ως αριστερό μπακ (που δεν έχει πολλές συμμετοχές φέτος), δεν αποκλείεται ο Ατρόμητος να προσπαθήσει να χτυπήσει από εκείνη την πλευρά.

Διαιτητής είναι ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), βοηθοί οι Κωσταράς (Αιτ/νίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας) και 4ος ο Σελίμος (Λακωνίας).

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Βλαχοδήμος – Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κουτρουμπής, Χουχούμης – Ζέκα, Λουντ – Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Εμποκού – Μπεργκ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment