PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Χωρίς εκπλήξεις η πρώτη αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με Ολυμπιακό


Ο Ατρόμητος φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό την Κυριακή 12/9 στις 20:30, με τον Άνχελ Λόπεθ να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο του οποίου η μπλε κάρτα έφτασε έγκαιρα.

Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και στην συνέχεια ο Άνχελ Λόπεθ ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο νεοαποκτηθείς, Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά η σχετική αναφορά του Ατρομήτου έχει ως εξής: «Με μία απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την πρεμιέρα της Super League Interwetten στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μετά την ολοκλήρωση του σημερινού προγράμματος, ο προπονητής μας, Άνχελ Λόπεθ, ανακοίνωσε την 23μελή αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση στο Φάληρο, την οποία στελεχώνουν οι:

Πίριτς, Μανδάς, Σάλτας, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Νταβιώτης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Νάτσος, Καρτάλης, Σάλομον, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Πισάνο, Κλωναρίδης, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας.

Κανονικά στις επιλογές βρίσκεται και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, καθώς η μπλε κάρτα του τελευταίου μεταγραφικού μας αποκτήματος έφτασε έγκαιρα.

Λούκας Γκαλβάο και Χάρης Χαρίσης ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς και μαζί με τον Νίκο Αθανασίου που επίσης δεν έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, θα γυμναστούν το πρωί της Κυριακής με τον προπονητή φυσικής κατάστασης, Γιώργο Πήδουλα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment