PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Χωρίς Μπρίτο και Ιγκλέσιας ταξιδεύει στην Κρήτη ο Ατρόμητος



Η σημερινή προπόνηση έγινε στο αθλητικό κέντρο και έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τον Εδουάρδο Μπρίτο ο οποίος δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία όπως και ο τιμωρημένος Ιγκλέσιας…

Αύριο το πρωί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Η σημερινή προπόνηση έγινε στο αθλητικό κέντρο και έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τον Εδουάρδο Μπρίτο ο οποίος δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία όπως και ο τιμωρημένος Ιγκλέσιας.

Σήμερα το πρωί εξάλλου, ο Θανάσης Καραγκούνης αναχώρησε για την Ολλανδία και από αύριο θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Τσβόλε.

Το «Αστέρι του Ποδοσφαίρου» επιστρέφει αύριο live!

Επιστρέφει αύριο (Παρασκευή 3 Ιανουαρίου) «ζωντανά» στις τηλεοπτικές οθόνες η αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων του Ατρόμητου που θα μεταδοθεί στις 9 το βράδυ από την τηλεόραση του Extra 3.

Στην κάμερα της εκπομπής δίνει συνέντευξη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός ο οποίος θα κάνει τον απολογισμό του 2013 θα δώσει τις ευχές του για το νέο έτος.

Επίσης ο Τάσος Καραμάνος αναφέρεται στην ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα μας ενώ ο Θανάσης Καραγκούνης λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για την Ολλανδία μιλάει αποκλειστικά στο «Αστέρι του Ποδοσφαίρου» για τη μεταγραφή του στη Τσβόλε και χαρίζει τρεις φανέλες που κατόπιν κλήρωσης θα την κερδίσουν ισάριθμοι φίλαθλοι του Ατρόμητου.

Καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο δημοσιογράφος Αντώνης Κατσαρός.

Και όπως κάθε φορά ανοικτές οι τηλεφωνικές γραμμές για επικοινωνία με τους φιλάθλους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι έκανε το 2-0 στη σειρά με τον Κολοσσό και πέρασε στα ημιτελικά (vid)

Peristeri News

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Leave a Comment