PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Χωρίς Μπίτολο και Ούμπιδες η αποστολή του Ατρόμητου με Καλλονή


Την αποστολή του αυριανού αγώνα με την Καλλονή στο γήπεδο Μυτιλήνης για την 29η αγωνιστική ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας ματς Τραϊανός Δέλλας αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Την αποτελούν οι παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές: Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Κούρος, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Θεολόγου, Κοντοές, Μπάλλας, Μπαστακός, Λημνιός, Ουσέρο, Κεϊτά, Στόιτσεφ, Μπρίτο, Σουμπίνιο, Ματέι, Λε Ταλέκ, Παπαδόπουλος, Γροντής.

Μπίτολο και Ούμπιντες έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους στο αυριανό ματς. Η αποστολή γευμάτισε στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και αμέσως μετά αναχώρησε για το αεροδρόμιο «Ε. Βενιζέλος».

Η Κ20 νίκη με Καλλονή στην Αγιάσο (1-0)

Η ομάδα Κ20 με γκολ του Ρομάριο στο 91’ νίκησε με σκορ 1-0 την αντίστοιχη της Καλλονής στο γήπεδο της Αγιάσου για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Ο Ατρόμητος ήταν πολύ ανώτερος και αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα. Είχε δοκάρι με τον Κωστούλα στο 57’. Ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε στο 82’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ξεκίνησαν οι: Θεοδωράκης, Γιαταγανάκης, Κατράνης, Κωστούλας, Στρούγγης, Ζιβάνοβιτς, Φαρία, Νάτσος, Ρεγκάκος, Παυλής, Τσατσόπουλος.

‘Επαιξαν ως αλλαγή και οι Κρουσέλ, Λαζαρίδης, Ρομάριο.

Τον αγώνα παρακολούθησε σύσσωμη η αποστολή του Ατρόμητου Κ14 που βρίσκεται από σήμερα στη Λέσβο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment