Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Χορηγοί στα σχολεία με αντάλλαγμα… διαφήμιση!



Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση μεγάλων εταιρειών να γίνουν «χορηγοί» σε σχολεία με αντάλλαγμα την διαφήμιση στους χώρους αυτών.

Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση μεγάλων εταιρειών να γίνουν «χορηγοί» σε σχολεία με αντάλλαγμα την διαφήμιση στους χώρους αυτών.

Δημοτικό σχολείο στην Άνοιξη Αττικής ήδη αναρτά στο διαδίκτυο τα ονόματα ιδιωτών, αλλά και εταιρειών που σπονσοράρουν, ενώ την αντίδραση των καθηγητών του Πειραιά έχει προκαλέσει η «απαίτηση» εταιρείας της περιοχής να αναλάβει τα έξοδα του σχολείου με τον όρο να δοθεί το 10% της επιφάνειας του σχολείου για την διαφημιστική καμπάνια της.

Πολλά σχολεία αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, αφού δεν έχουν μελάνι για τον εκτυπωτή ή χαρτί υγείας. Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων δίνουν κάποια χρήματα, όμως δεν είναι αρκετά. Έτσι, στράφηκαν σε χορηγούς, προκειμένου να καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα.

Πλέον το φαινόμενο των χορηγών παίρνει διαστάσεις με αρκετούς Συλλόγους Γονέων και διευθυντών να βγαίνουν στην «αγορά».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ζωντανεύει η αγορά του Περιστερίου ενόψει Χριστουγέννων – Σε ισχύ το εορταστικό ωράριο

Peristeri News

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 Δεκεμβρίου

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Συμβολικό κλείσιμο δήμων την Τρίτη

Peristeri News

Leave a Comment