Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Χορήγηση εφάπαξ σε αστυνομικούς με 35 χρόνια υπηρεσίας

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Η τροπολογία αφορά το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολουμένων στα Σώματα Ασφαλείας και εντάχθηκε στο νομοσχέδιο για την εύλογη διάρκεια της δίκης.

Τη χορήγηση εφάπαξ σε αστυνομικούς που υπηρετούν και έχουν 35 χρόνια υπηρεσίας προβλέπει τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση.

Η τροπολογία αφορά το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολουμένων στα Σώματα Ασφαλείας (ΤΕΑΠΑΣΑ) και εντάχθηκε στο νομοσχέδιο για την εύλογη διάρκεια της δίκης, ενώ σημειώνεται ότι δεν συνοδεύεται από την υποχρεωτική Έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Με την τροπολογία:

-ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης μπορεί να καθορίζει πέραν του ύψους και του τρόπου υπολογισμού του ΤΕΑΠΑΣΑ και τις προϋποθέσεις χορήγησής τους, ύστερα από αναλογιστική μελέτη και πρόταση του ΔΣ του ΤΕΑΠΑΣΑ.

-προβλέπεται η δυνατότητα λήψης του εφάπαξ βοηθήματος και από το εν ενεργεία προσωπικό που είναι ασφαλισμένο στο ΤΠΑΣ (Ταμείο Πρόνοιας Αστυνομικών) και το ΤΠΥΑΠ (Ταμείο Πρόνοιας Υπαλλήλων Αστυνομίας Πόλεων) και συμπληρώνει 35 χρόνια υπηρεσίας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Καματερό: Καταδίωξη κλεμμένου ταξί – Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι

Peristerinews.gr Newsroom

Κυκλοφοριακό «μπλόκο» στην Αθήνα λόγω της επίσκεψης του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Αλλάζει την Τρίτη 6 Οκτωβρίου η διαδρομή του 748

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment