PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Χιλιάδες δρομείς στον 3ο λαϊκό αγώνα δρόμου στο Περιστέρι (video)



Μια μεγάλη γιορτή πραγματοποιήθηκε επιτυχώς το πρωινό της Κυριακής στο Περιστέρι με την ολοκλήρωση του 3ου λαϊκού αγώνα δρόμου. Το PeristeriNews.gr βρέθηκε από νωρίς στην πλατεία του Δημαρχείου, κατέγραψε τις προσπάθειες μικρών και μεγάλων και μίλησε με τον νικητή της κούρσας, Μιχάλη Καλομοίρη, ο οποίος συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο!

Σύμφωνα και με τους διοργανωτές περισσότεροι από 1600 δρομείς κάθε ηλικίας, από 6 μέχρι 89 χρονών, συμμετείχαν στον 3ο λαϊκό αγώνα προσφέροντας όμορφες στιγμές σε όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση του Δήμου Περιστερίου.

Επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς πλημμύρισαν τους δρόμους στο Περιστέρι διασκεδάζοντας είτε ολοκληρώνοντας τη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων είτε απλά συμμετέχοντας για όσα χιλιόμετρα και αν κατάφεραν να συμμετάσχουν.

Ο αγώνας διεξήχθη με πέντε εκκινήσεις τις οποίες πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης με μεγάλους νικητές τους Μιχάλη Καλομοίρη και Μαριάννα Τσάπαλη σε άντρες και γυναίκες αντίστοιχα.

Αποκλειστικά στην κάμερα του PeristeriNews.gr μίλησε ο νικητής του λαϊκού αγώνα δρόμου Περιστερίου, Μιχάλης Καλομοίρης, ο οποίος ήταν το μεγάλο φαβορί αφού αποτελούσε και την ελληνική συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Ο Μιχάλης ανέφερε πως ο Δήμος Περιστερίου πραγματοποίησε μια οργανωμένη εκδήλωση που ευελπιστεί να γίνει θεσμός στα αθλητικά δρώμενα του στίβου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Με όμορφες δράσεις εορτάστηκε και φέτος στο Άλσος Περιστερίου η γιορτή της Μητέρας

Peristeri News

Ο Δήμος Περιστερίου γιορτάζει την Μητέρα στο Άλσος

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Leave a Comment