PeristeriNews.gr
Κοινωνία

«Χειροπέδες» σε αντιεξουσιαστές που πήγαιναν στη Θεσσαλονίκη με βαριοπούλες


Τέσσερις αντιεξουσιαστές που πήγαιναν στη Θεσσαλονίκη και είχαν, σύμφωνα με την αστυνομία, βαριοπούλες και αντιασφυξιογόνες μάσκες στο αυτοκίνητό τους, συνελήφθησαν χθες το βράδυ στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος των διοδίων Αφιδνών.

Για περιφρούρηση των κινητοποιήσεων αναρχικού χώρου στη Θεσσαλονίκη, ισχυρίζονται ότι πήγαιναν οι τέσσερις αντιεξουσιαστές, οι οποίοι συνελήφθησαν, χτες το βράδυ, από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας.

Όπως έγινε γνωστό στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, από αστυνομικές πηγές, μεταξύ των συλληφθέντων είναι ένας 16χρονος, αλλά και ένας 27χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Ειδικότερα, ο 27χρονος είχε συλληφθεί το 2014 για κατοχή όπλων (πιστόλι, καλάσνικοφ, χειροβομβίδα) και είχε εξεταστεί για τυχόν εμπλοκή του σε ενέργειες που σχετίζονταν με τρομοκρατική δράση, αλλά δεν προέκυψε κάτι τέτοιο.

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες είναι 26 και 25 ετών, ενώ όλοι είναι γνωστοί στις Αρχές ως μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Και οι τέσσερις έχουν φύγει ήδη από τη ΓΑΔΑ, όπου οδηγήθηκαν μετά την σύλληψη τους και με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment