PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Χάθηκαν τα playoff για τον Ατρόμητο – Ισοπαλία στην Τρίπολη


Το 1-1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητου αφήνει οριστικά εκτός playoff την ομάδα του Κρις Κόλμαν.

Το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα με τον Ατρόμητο να είναι καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο όπου βρήκε και το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ ενώ στο δεύτερο μέρος οι Αρκάδες ανέβασαν την απόδοση τους, ισοφάρισαν και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλο γκολ.

Βέβαια ο Ατρόμητος έψαξε και αυτός ένα ακόμη τέρμα ώστε να πάρει προβάδισμα στην αναμέτρηση και τη νίκη, είχε και δοκάρι με τον Καμαρά αλλά το 90λεπτο έληξε με το τελικό 1-1.

Στο 21′ είχαμε το γκολ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Ο Ρομπάιγ έφυγε δύο μέτρα πίσω από την άμυνα, σκόραρε, ο βοηθός σήκωσε για οφσάιντ, αλλά μετά την υπόδειξη του VAR το γκολ μέτρησε κανονικά και έγινε έτσι το 0-1.

Οι Περιστεριώτες μετά το 0-1 προσπάθησαν να πετύχουν και άλλο γκολ, αλλά ο Παπαδόπουλος στο 32′ νίκησε τον Κιάρτανσον στην τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου ή για την ακρίβεια την προτελευταία καθώς στο 36′ ο Σίτο με ωραίο πλασαριστό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους που νωρίς κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ. Συγκεκριμένα στο 51′ οι Αρκάδες έκαναν το 1-1 με τον Ζουκάνοβιτς. Ο Ριέρα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός με κεφαλιά νίκησε τον Γιαννιώτη κάνοντας έτσι το 1-1.

Από εκείνο το σημείο και ως το τέλος οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να βγουν ψηλά και να παλέψουν για το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα, χωρίς όμως να καταφέρουν να το κάνουν. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που με τον Καμαρά στο 69′ βρέθηκε πιο κοντά στο 1-2, αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε, η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι και κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Αστέρα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Τζουκάνοβιτς, Γκαρσία, Άλβαρες, Αλάγμπε (52′ Ιγκλέσιας), Μουνάφο (88′ Προύντζος), Ριέρα (73′ Ριέρα), Σίτο (89′ Σανταφέ), Ζουγλής (73′ Μπερτόλιο), Μπαράλες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαίας, Στρούγγης, Γκονζάλες (67′ Έρλινγκμαρκ), Κούεν (75′ Φριντγιόνσον), Καμαρά, Ρομπάιγ, Ροτάριου (74′ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (74′ Τζαβίδας).

Κόουλμαν: «Ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, πρέπει να βρούμε ένα νέο κίνητρο»

Αναλυτικά όσα είπε ο Κόουλμαν στη NOVA μετά το 1-1 του Ατρόμητου με τον Αστέρα:

Για τον βαθμό της ισοπαλίας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους παίκτες μου και από το πως δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι».

Για το τι άλλο κρατάει από την αναμέτρηση: «Για μας είναι δύσκολη στιγμή. Γιατί δεν μπορούμε να μπούμε στην πρώτη εξάδα. Αλλά πρέπει να βρούμε ένα νέο κίνητρο μπροστά μας για τη συνέχεια της σεζόν. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μετά το τραγικό δυστύχημα και η σκέψη μας είναι στους συγγενείς και στις οικογένειές τους».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment