PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Χάος με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα έξω από το Δημαρχείο Περιστερίου (photos)


Δεκάδες είναι οι καταγγελίες αναγνωστών στο PeristeriNews.gr για την παράνομη στάθμευση αυτοκινήτων στην ράμπα αναπήρων, τα διπλοπαρκαρίσματα πέριξ του Δημαρχείου Περιστερίου και του πεζοδρόμου και γενικότερα των παραβάσεων που δυσχεραίνουν την κυκλοφορία και τη διέλευση των πεζών από το σημείο.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που μας απέστειλε αναγνώστης του PeristeriNews.gr, σε μεσημεριανή, ώρα αιχμής, όπου κυριολεκτικά, θα λέγαμε ότι γίνεται χαμός έξω από το πάρκινγκ του Δημαρχείου, αφού ελλείψει φύλακα, όπως υπήρχε παλαιότερα στο σημείο, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει!

Αμάξια παρκαρισμένα πάνω στη ράμπα αναπήρων, παρκαρισμένα στην πόρτα του πάρκινγκ του Δημαρχείου Περιστερίου και πολλές φορές διπλοπαρκαρισμένα φορτηγά και οχήματα τροφοδοσίας στο τέρμα του πεζοδρόμου είναι καθημερινό φαινόμενο και μάλιστα πολλές φορές στο παρελθόν έχει οδηγήσει σε τσακωμούς αλλά και σε βιαιοπραγίες.

Όσον αφορά τα διπλοπαρκαρίσματα και την τροφοδοσία των καταστημάτων πέριξ του Δημαρχείου, θα πρέπει οι αρμόδιοι να μεριμνήσουν για την ασφαλή τοποθέτηση των οχημάτων, αλλά θα πρέπει να επιβάλλονται και οι κατάλληλες κυρώσεις από την Τροχαία στις περιπτώσεις που οι υπαίτιοι το “παρακάνουν”.

Τέλος, είναι εμφανής η απουσία φύλακα στο πάρκινγκ του Δημαρχείου, που διευκόλυνε την ομαλή στάθμευση στις ώρες αιχμές τα παλαιότερα χρόνια και αποφεύγονταν οι περιπτώσεις παρκαρίσματος στη ράμπα αναπήρων, κάτι που καταδεικνύει πολλές φορές πολύ χαμηλό επίπεδο παιδείας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment