PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Χαμός στο Άλσος Περιστερίου για τη γιορτή της Μητέρας (pics)


Πραγματική κοσμοπλημμύρα συνέβη το πρωί της Κυριακής στο Άλσος Περιστερίου, εκεί όπου ο Δήμος επεφύλασσε ξεχωριστές εκδηλώσεις για τη γιορτή της Μητέρας.

Μια μέρα αφιερωμένη στα μικρά παιδιά που δημιούργησαν τα δικά τους ξεχωριστά δώρα για τις μαμάδες τους και τα πρόσφεραν, όπως και αυτές προσφέρουν καθημερινά τη φροντίδα και την αγάπη τους.

Τα παιδιά δημιούργησαν χειροποίητα κοσμήματα για τη Μαμά τους, έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί της με φόντο το Άλσος, έκαναν face painting με σχήματα αγάπης, κατασκεύασαν κάρτες και πρόσφεραν λουλούδια ως είθισται στις μαμάδες τους.

Όλα αυτά μέσα στον πανέμορφο χώρο του Άλσους Περιστερίου, σε μια ηλιόλουστη μέρα που βοήθησε για περίπατο στο Άλσος και διασκέδαση στην παιδική χαρά και το ποδηλατοδρόμιο.

Για όσους δεν κατάφεραν να βρεθούν στις πρωινές εκδηλώσεις, η γιορτή θα συνεχιστεί και το απόγευμα από τις 5 μέχρι και τις 9.

Παράλληλα μεγάλο ήταν και το ενδιαφέρον για την έκθεση που πραγματοποιείται μέσα στο Άλσος, «Φυτά και Κήπος», η οποία λόγω και της ημέρας συγκέντρωσε αρκετό κόσμο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Leave a Comment