Δημοτικά

Χαμός στο Άλσος Περιστερίου για τη γιορτή της Μητέρας (pics)

Πραγματική κοσμοπλημμύρα συνέβη το πρωί της Κυριακής στο Άλσος Περιστερίου, εκεί όπου ο Δήμος επεφύλασσε ξεχωριστές εκδηλώσεις για τη γιορτή της Μητέρας.

Μια μέρα αφιερωμένη στα μικρά παιδιά που δημιούργησαν τα δικά τους ξεχωριστά δώρα για τις μαμάδες τους και τα πρόσφεραν, όπως και αυτές προσφέρουν καθημερινά τη φροντίδα και την αγάπη τους.

Τα παιδιά δημιούργησαν χειροποίητα κοσμήματα για τη Μαμά τους, έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί της με φόντο το Άλσος, έκαναν face painting με σχήματα αγάπης, κατασκεύασαν κάρτες και πρόσφεραν λουλούδια ως είθισται στις μαμάδες τους.

Όλα αυτά μέσα στον πανέμορφο χώρο του Άλσους Περιστερίου, σε μια ηλιόλουστη μέρα που βοήθησε για περίπατο στο Άλσος και διασκέδαση στην παιδική χαρά και το ποδηλατοδρόμιο.

Για όσους δεν κατάφεραν να βρεθούν στις πρωινές εκδηλώσεις, η γιορτή θα συνεχιστεί και το απόγευμα από τις 5 μέχρι και τις 9.

Παράλληλα μεγάλο ήταν και το ενδιαφέρον για την έκθεση που πραγματοποιείται μέσα στο Άλσος, «Φυτά και Κήπος», η οποία λόγω και της ημέρας συγκέντρωσε αρκετό κόσμο.

Related posts

Οι τραγουδιστές που θα συμμετέχουν στη συναυλία Αλληλεγγύης & Ανθρωπιάς στο Άλσος Περιστερίου

Peristeri News

Στη δημοσιότητα διαγωνισμός για επερχόμενα έργα στο Περιστέρι

Peristeri News

Πως διαμορφώνεται το ωράριο στα ΚΕΠ Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment