PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Χαμός στην Αιμ. Βεάκη στο Περιστέρι με απόπειρα αυτοκτονίας (photos)


Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε από το απόγευμα της Τρίτης 4 Οκτωβρίου μέχρι και το πρωί της Τετάρτης στον κεντρικότατο δρόμο στο Περιστέρι από αλλοδαπό που απειλούσε να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας.

Ο μεσήλικας άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας επί της οδού Αιμιλίου Βεάκη περίπου στις 6 το απόγευμα της Τρίτης. Από εκείνη την ώρα υπήρξε μεγάλη αναστάτωση στο κεντρικό σημείο της πόλης και άμεσα έφτασαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.

Οι περαστικοί και οι θαμώνες των καφέ της Βεάκη παρακολούθησαν εμβρόντητοι την επιχείρηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής να κατεβάσουν από τη ταράτσα σώο τον άντρα ενώ ο δρόμος είχε αποκλειστεί από περιπολικά, πυροσβεστικά και ασθενοφόρα.

14600709_10209039997868368_255065707_o

Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών ο μεσήλικας παρέμεινε όλο το βράδυ στη ταράτσα της πολυκατοικίας αναφέροντας πως είχε πάρει απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του.

Σε όλο το μήκος της οδού είχε προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο από τον αποκλεισμό του δρόμου και η αναταραχή ήταν εμφανής στα πρόσωπα όσον παρακολούθησαν τις σκηνές θρίλερ που εκτυλίχθηκαν.

Η ευτυχής κατάληξη της μαρτυρικής απόπειρας έληξε το πρωί της Τετάρτης όταν οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να πείσουν τον αλλοδαπό να κατέβει από την πολυκατοικία της Αιμιλίου Βεάκη συλλαμβάνοντας τον.

14550591_10209039998268378_2010405196_o

Ο αγανακτισμένος άνδρας θα οδηγηθεί από την Αστυνομία στη Δικαιοσύνη δεχόμενος τις συνέπειες της πράξης του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment