PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Χαμόγελα αλληλεγγύης στο Κοινωνικό Ιατρείο Περιστερίου


Την Κυριακή 31 Μαΐου επισκέφθηκε το Κοινωνικό Ιατρείο της πόλης ο Αυστριακός Φιλέλληνας και ιδρυτής της οργάνωσης Griechenlandhilfe Erwin Schrümpf.

Την Κυριακή 31 Μαΐου επισκέφθηκε το Κοινωνικό Ιατρείο της πόλης ο Αυστριακός Φιλέλληνας και ιδρυτής της οργάνωσης Griechenlandhilfe Erwin Schrümpf.

Σκοπός της επίσκεψης του ήταν να συστρατευθεί και να βοηθήσει στην προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης από το δικό του μετερίζι με την Griechenlandhilfe. Ενημερωμένος για τις πρωτοπόρες δράσεις αλληλεγγύης στο Περιστέρι συνεχάρη το Δήμο μας για τις πρωτοβουλίες ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Ο Erwin Schrümpf διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του Κοινωνικού Ιατρείου για οτιδήποτε χρειαστεί σε ιατροφαρμακευτικό υλικό. Στη συνέχεια παρέδωσε στον Εντεταλμένο Σύμβουλο Δημάρχου Γιώργο Βαθιώτη φάρμακα, ενέσεις, ορούς, Butterflies, επιδέσμους, ορθοπεδικά είδη, θερμαινόμενες κουβέρτες, επιδέσμους γύψου και μεγάλες ποσότητες ποικίλου ιατροφαρμακευτικού υλικού για την εύρυθμη λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου.

Ο Δήμαρχος της πόλης Ανδρέας Παχατουρίδης ευχαρίστησε ευγενικά εκ μέρους των συμπολιτών μας την ευγενή πρωτοβουλία Ευρωπαίων που είναι κοντά στη χώρα μας και τη στηρίζουν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment