PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Χαϊδάρι: Εντυπωσιακή συγκέντρωση πολιτών στην ομιλία του Ηρακλή Δρούλια


Με την παρουσία εκατοντάδων πολιτών του Χαϊδαρίου και της Δυτικής Αθήνας ο Ηρακλής Δρούλιας δήλωσε το «παρών» για τη Δυτική Αθήνα και τις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Το μέλος της πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής παρουσίασε τις θέσεις του για τη Δυτική Αθήνα και τα θέματα της επικαιρότητας, λαμβάνοντας το θερμό χειροκρότημα 350 και πλέον πολιτών, οι οποίοι κατέκλυσαν την αίθουσα εκδηλώσεων
και τον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Χαϊδαρίου το πρωί της Κυριακής 15 Ιανουαρίου 2023.

Ο Ηρακλής Δρούλιας, γέννημα-θρέμμα Χαϊδαριώτης, ξεκίνησε και επίσημα τον πολιτικό του αγώνα και έθεσε σε πρώτο πλάνο τη Δυτική Αθήνα, έχοντας στο πλευρό του τη δυναμική παρουσία του κόσμου. Οι πολίτες παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις προτάσεις του για κάθε Δήμο της Δυτικής Αθήνας, σε ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον, την κυκλοφορία και την ανεργία -μεταξύ άλλων.

Με καθαρό λόγο και αληθινή γλώσσα ο Ηρακλής τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε για να ανατρέψει τους πολιτικούς συσχετισμούς και να καταστεί σταδιακά και πάλι πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία. Ηχηρό ήταν το μήνυμα για την ανάγκη ισχυρής εκπροσώπησης της Δυτικής Αθήνας σε μια Κοινοβουλευτική Ομάδα με κύρος, προοπτική και σταθερότητα, με ανθρώπους που μπορούν να οραματιστούν, να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν μια καλύτερη Ελλάδα για τα παιδιά μας.

Η ομιλία του Ηρακλή Δρούλια καταχειροκροτήθηκε από το πολυπληθές κοινό, στο οποίο βρέθηκαν πολλοί παράγοντες της αυτοδιοίκησης και στελέχη του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής από όλους τους Δήμους της Δυτικής Αθήνας, μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος.

Την εκδήλωση προλόγισαν ο Παναγιώτης Φωτεινός, δημοσιογράφος του MEGA και κάτοικος της Αγίας Βαρβάρας και ο Χάρης Δούκας, αναπληρωτής καθηγητής ΕΜΠ και γραμματέας του τομέα ενέργειας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σε σκουπιδότοπους έχουν μετατραπεί σημεία στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό (pics)

Peristeri News

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Leave a Comment