PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μπράβο του Ραγκούση στον Πρόεδρο της ΝΔ για τη διαγραφή Λυμπερόπουλου


“Ο κ. Σαμαράς επιτέλους έπραξε το αυτονόητο”, δηλώνει ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

“Εγκρίνει” την διαγραφή Λυμπερόπουλου από τη ΝΔ ο Γιάννης Ραγκούσης

“Ο κ. Σαμαράς επιτέλους έπραξε το αυτονόητο”, δηλώνει ο Υπουργός Περίπου δεκαοκτώ ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης του κ. Αντώνη Σαμαρά να διαγράψει από τα μητρώα μελών της ΝΔ τον πρόεδρο των ταξιτζήδων κ. Θύμιο Λυμπεροπουλο, στο θέμα τοποθετήθηκε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

“Ο κ. Σαμαράς, αφού επί μήνες υποστήριζε και πολιτικά ενθάρρυνε τον κ. Θ. Λυμπερόπουλο παρακολουθώντας τον να κλείνει λιμάνια, αεροδρόμια, να εκτοξεύει ύβρεις και κυρίως απειλές κατά της ζωής, επιτέλους έπραξε το αυτονόητο”, δήλωσε ο κ. Γιάννης Ραγκούσης.

Ο υπουργός Μεταφορών που είχε δεχθεί σκληρή κριτική, σκαιούς χαρακτηρισμούς ακόμη και απειλές από κ. Λυμπερόπουλο για την απόφασή του να προωθήσει την απελευθέρωση του επαγγέλματος των αυτοκινητιστών με τη δήλωσή του αυτή υπενθυμίζει ότι η ΝΔ επί πολλές εβδομάδες “ανεχόταν” σιωπηρά την εκτός ορίων συμπεριφορά του προέδρου των ιδιοκτητών ταξί χωρίς να αντιδρά.

Και τώρα, με μια δήλωση που προδίδει την ικανοποίησή του, ο ο κ. Ραγκούσης χαρακτηρίζει τη διαγραφή του κ. Λυμπερόπουλου από τη ΝΔ “αυτονόητη”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν»

Peristeri News

Μητσοτάκης και Μενδώνη επισκέφθηκαν τη Μονή Δαφνίου στο Χαϊδάρι

Peristeri News

Στη Μονή Δαφνίου αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Peristeri News

Leave a Comment