PeristeriNews.gr
Lifestyle

Μποφίλιου εναντίον Χρυσής Αυγής


Η Νατάσσα Μποφίλιου εξέφρασε μέσω Twitter την απέχθεια και την ανησυχία της για την είσοδο του ακροδεξιού κόμματος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή.

Η Νατάσσα Μποφίλιου εξέφρασε μέσω Twitter την απέχθεια και την ανησυχία της για την είσοδο του ακροδεξιού κόμματος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, για πρώτη φορά στην ιστορία του κοινοβουλευτισμού στην Ελλάδα.

Μάλιστα η τραγουδίστρια είχε γράψει τη φράση «Να πεθάνετε προς ένδειξη σεβασμού».

«Θεωρώ ότι το επίπεδο και η παιδεία μου με βοηθούν να συντάσσω μια πρόταση που μπορεί να εμπεριέχει μέσα ένα οξύμωρο σχήμα. Το ότι δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει και θεωρεί το “Να πεθάνετε προς ένδειξη σεβασμού” σημαίνει να πεθάνετε βιολογικά, προφανώς δε μπορεί να αντιληφθεί τι σημαίνει οξύμωρο σχήμα. Θεωρώντας, λοιπόν, ότι απευθύνομαι στους ελάχιστους τότε followers, γιατί μόλις είχα ανοίξει το Twitter, οι οποίοι είναι άνθρωποι που γνωρίζω οι περισσότεροι, έγραψα κάτι εντελώς αυθόρμητα, όπως μου βγήκε».

Υπάρχουν αρκετοί που υποστηρίζουν πως η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου που στράφηκε εκλογικά στην ακροδεξιά, δεν μπορεί να θεωρηθεί συνένοχη για τα ρατσιστικά εγκλήματα των «ταγμάτων εφόδου», που αλωνίζουν στην Ελλάδα, χωρίς να έχει συλληφθεί ποτέ κανείς τους, η Νατάσσα Μποφίλιου το συμμερίζεται αυτό;

«Δεν αποδέχομαι σε καμία απολύτως περίπτωση τη μη συνενοχή και τη μη ενοχή των ψηφοφόρων, γι’ αυτό και αυτοί οι 500.000 αν θεωρούν τους εαυτούς τους ότι συντάσσονται με τη θεωρία του φασισμού, σαφώς για μένα δεν διαφοροποιούνται από τα μέλη της Χρυσής Αυγής».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment