• Κυριακή, 13 Ιουνίου, 2021

Μπαράζ συναντήσεων με Αναστασίου

Παύλος Κουστέρης
Ιούνιος10/ 2019

Πολλοί έχουν αναρωτηθεί για το γεγονός ότι ο Ατρόμητος δεν έχει αρχίσει ακόμα τις μεταγραφικές του κινήσεις (αν και ανακοινώθηκε προχθές ο Γιακουμάκης, με τον οποίο η συμφωνία ήταν γνωστή), ωστόσο υπάρχει εξήγηση για τα δεδομένα του φετινού καλοκαιριού.

Περισσότερο από κάθε άλλη μεταγραφική περίοδο, οι Περιστεριώτες εξετάζουν την αγορά του εξωτερικού και γι’ αυτό τον λόγο οι εξελίξεις δεν είναι τόσο άμεσες, όσο έχει θέσει στα δικά του στάνταρ ο Ατρόμητος τα προηγούμενα χρόνια και ειδικότερα το καλοκαίρι.

Οπότε, πραγματικός λόγος… ανησυχίας δεν συντρέχει.

Πάμε, όμως, στα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί σήμερα, που έχουμε φτάσει και ξεπεράσει το πρώτο δεκαήμερο. Πρώτο στοιχείο είναι ότι πλέον ο Γιάννης Αναστασίου είναι στην Ελλάδα και από σήμερα κιόλας έχει αρχίσει τη σειρά συναντήσεων με τον ιθύνοντα νου του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλο.

Το περιεχόμενο προφανές, καθώς υπάρχει λίστα με στόχους και εξετάζεται το πόσο εφικτοί ή όχι είναι αυτοί με βάση τις συζητήσεις που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Ατρόμητου θα αρχίζει να μαζεύεται από τις 20 Ιουνίου (με ιατρικές εξετάσεις, εργομετρικά κλπ.) και στόχος είναι οι περισσότερες μεταγραφές να έχουν ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Περιστεριώτες είναι στην τελική ευθεία να ολοκληρώσουν τις πρώτες του κινήσεις και ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα.

Τέλος, εξελίξεις αναμένονται και με τον Δημήτρη Χατζηισαΐα που δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.