PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μπαράζ επιθέσεων σε αστικά λεωφορεία


Άγνωστοι πραγματοποίησαν, χθες το βράδυ, επιθέσεις σε λεωφορεία, στη λεωφόρο Συγγρού και τους Αγίους Αναργύρους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά μια επιβάτης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση στη λεωφόρο Συγγρού, σημειώθηκε στις 9.00 το βράδυ, πιθανόν με πέτρες ή βολίδα αεροβόλου, λίγο μετά τις 21:00, ενώ το λεωφορείο (Α2) βρισκόταν στη στάση Εφέσσου στο ύψος του Αγίου Σώστη. Από τη θραύση τζαμιού του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά μια γυναίκα.

Δύο ώρες νωρίτερα, στις 7.00 το απόγευμα, ανάλογη επίθεση έγινε σε λεωφορείο (Γ10) στους Αγίους Αναργύρους, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί κανείς.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σύσκεψη με την Αστυνομία θα επιδιώξει η διοίκηση του ΟΑΣΑ, μετά το μπαράζ επιθέσεων με πέτρες, αλλά και αεροβόλο όπλο κατά λεωφορείων, που έχουν επιδοθεί τις τελευταίες μέρες άγνωστοι δράστες.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν σημειωθεί δεκατέσσερα περιστατικά, ενώ πέντε από το περασμένο Σάββατο.

Ο πρόεδρος του συνδικάτου οδηγών ΟΑΣΑ Κωνσταντίνος Σιορίκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για ανησυχητικό φαινόμενο που πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστεί, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να γίνει σύσκεψη του ΟΑΣΑ με την αστυνομία.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι τα άτομα που προχωρούν σε αυτές τις ενέργειες είτε είναι ανήλικοι είτε κάποιοι που χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Leave a Comment