PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μπακογιάννη: Ανησυχεί για «επιλεκτική χρεωκοπία»


Την ανησυχία της για τις δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών Ευ. Βενιζέλου εξέφρασε με δήλωσή της σήμερα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Την ανησυχία της για τις δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών Ευ. Βενιζέλου εξέφρασε με δήλωσή της σήμερα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, σχετικά με το ζήτημα της επιλεκτικής χρεοκοπίας.

«Όταν ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών ερμηνεύει την απόφαση του Eurogroup με τον ίδιο τρόπο με τον Ολλανδό Υπουργό Οικονομικών, θα πρέπει να ανησυχεί. Ο κ. Βενιζέλος αναλαμβάνει τεράστια ευθύνη σπεύδοντας να αποδεχθεί την προοπτική της “επιλεκτικής χρεωκοπίας”» τόνισε.

Η κ. Μπακογιάννη πρόσθεσε ότι «μπορεί αυτή να μην ταυτίζεται με την κατάσταση χρεωκοπίας, αποτελεί όμως για την Ελλάδα ένα ακόμη και κυρίως κρίσιμο, βήμα προς αυτή την κατεύθυνση».

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κατέληξε στη δήλωσή της: «Το πιο σημαντικό είναι ότι η επιλογή αυτή πριν διαμορφωθεί το πλαίσιο της συνολικής λύσης, μειώνει τη διαπραγματευτική δυνατότητα της Ελλάδας ενόψει της δύσκολης διαπραγμάτευσης για τη νέα δανειακή σύμβαση που έχει ανάγκη η χώρα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment