PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μπακογιάννη: «Αν ήμουν εγώ θα τον είχα πλακώσει»



Δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή της η Ντόρα Μπακογιάννη, σχετικά με την επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Η. Κασιδιάρη εναντίον της Λ. Κανέλλη.

«Σκεφτόμουν λοιπόν σήμερα το πρωί, τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση. Εγώ δεν έχω την ψυχραιμία του Μητσοτάκη. Αν ήμουν εγώ θα τον είχα πλακώσει» ανέφερε για την ακρίβεια σε συνέντευξή της στο news247.gr. Για το ίδιο περιστατικό σχολίασε επίσης: «Οι Χρυσαυγίτες έχουν δικό τους τρόπο να διαφεύγουν, δεν είναι η πρώτη φορά. Στην Ελλάδα που γέννησε τον πολιτισμό δεν νοούνται αυτά τα πράγματα. Ποιος είσαι εσύ που τολμάς να σηκώσεις χέρι σε μια γυναίκα;» διερωτήθηκε.

Η κ. Μπακογιάννη έθιξε και το ζήτημα της αυτοδικίας, με αφορμή το περιστατικό της Παιανίας, όπως και της έξαρσης της εγκληματικότητας. «Είδαμε το πρωί τι έγινε και στην Παιανία. Είδαμε το παιδί αυτό το πρωί που είδε να απειλείται η μητέρα του και αντέδρασε και βρίσκεται τώρα σε δύσκολη θέση. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να βρούμε έναν κώδικα συνεννόησης μεταξύ μας ότι έχουμε παραβατικότητα και πρέπει να παταχθεί» τόνισε.

Η πρώην υπουργός κάλυψε πλήρως το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ για το ζήτημα του προεκλογικού σποτ με τα παιδιά και τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε. « Τώρα να βλέπω κροκοδείλια δάκρυα για το ότι το σποτ έχει παιδιά, όταν όλα τα σποτ έχουν παιδιά είναι αστείο. Το διακύβευμα του σποτ είναι υπαρκτό. Η κρίση δεν είναι μόνο δική μας, είναι ευρωπαϊκή. Είμαστε σε ένα σύστημα το οποίο αυτή τη στιγμή βάλλεται πανταχόθεν. Το ερώτημα είναι αν η Ευρώπη θα πάει μπροστά ή θα διαλυθεί. Η διαχωριστική γραμμή είναι. Ευρώπη ή περιπέτεια» ανέφερε.

Η Ντόρα Μπακογιάννη εξεπέλυσε νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για αυτά που πρεσβεύει. «Αν ισχύσουν αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ θα περάσουμε μια περίοδο μεγάλης αναταραχής» υποστήριξε, αλλά δεν απέκλεισε την συμμετοχή του σε μια οικουμενική κυβέρνηση. «Η οικουμενική κυβέρνηση είναι πάντα μία λύση, υπό την προϋπόθεση της συμφωνίας στη βάση» δήλωσε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment