PeristeriNews.gr
Media

Μπαίνει δυναμικά στα ΜΜΕ ο Βαγγέλης Μαρινάκης


Επενδύει σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες.

Την απόφαση να μπει δυναμικά στα ΜΜΕ, φτιάχνοντας δικό του όμιλο, φέρεται να έλαβε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στόχος από τη νέα χρονιά να έχει στη διάθεσή του τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό, εντάσσοντας στο νέο όμιλο και τις εφημερίδες που ήδη κατέχει.

Την εμπλοκή του στα ΜΜΕ είχε προαναγγείλει το Καλοκαίρι, μετά την αποχώρησή του από το Σκάι, αλλά είχε περάσει μάλλον απαρατήρητη.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και οι επαφές γίνονται σε όλα τα επίπεδα. Οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση τηλεοπτικού σταθμού συνεχίζονται.

Οι συζητήσεις γίνονται και για περιφερειακό αλλά και για εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό. Οι διαπραγματεύσεις γίνονται σε υψηλό επίπεδο.

Προς την κατεύθυνση αυτή και η συνάντηση που έγινε με το Νίκο Χατζηνικολάου σε εστιατόριο την περασμένη Κυριακή και γράφτηκε την επόμενη μέρα στο www.enimerosi24.gr.

Στην περίπτωση που επέλθει η συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών που αγαπούν τον Ολυμπιακό, το νέο κανάλι και με τις μετεγγραφές που σχεδιάζει, θα αποκτήσει εξ αρχής ένα ισχυρό κοινό.

Για το ραδιόφωνο οι επαφές συνεχίζονται. Οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά Μπόμπολα, για το Sentra FM, δεν είχαν αποτέλεσμα και είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια για την αναζήτηση συχνότητας, αφού και οι επαφές με τον Π. Κυριακίδη για το Flash, δεν είχαν αποτέλεσμα.

Στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να φτιάξει ένα ραδιοφωνικό σταθμό που θα στηρίζει ανοιχτά τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, εντός του νέου ομίλου θα μπουν το «Καρφί» η εβδομαδιαία Σαββατιάτικη εφημερίδα που δημιούργησε ο Νίκος Κακαουνάκης, η σαββατιάτικη έκδοση της δωρεάν “metro» και η ολυμπιακή «stadio by metro».

Όλα αυτά θα καλυφθούν με μια νέα ηλεκτρονική έκδοση που θα εκφράζει τον υπό δημιουργία όμιλο του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής

Peristeri News

Άγνωστες ελληνικές ταινίες στο Ertflix

Peristeri News

Απεργία σήμερα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Peristeri News

Leave a Comment