PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Backpaking: Επιλέγοντάς τον κατάλληλο «σύντροφο»


Τα σακίδια πλάτης είναι η ιδανική ταξιδιωτική τσάντα για όσους πρέπει να μεταφέρουν πολλά πράγματα και θέλουν να αποφύγουν τον έλεγχο των αποσκευών.

Αλλά υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τύποι σακιδίων πλάτης και σακιδίων πλάτης για μακιγιάζ που μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρετε ποιο είναι το κατάλληλο για εσάς.

Τα σακίδια πλάτης υπάρχουν σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη, αλλά όλα έχουν κάποια κοινά στοιχεία: προορίζονται για να φοριούνται στην πλάτη σας με δύο ιμάντες στους δύο ώμους (αν και ορισμένα έχουν έναν ιμάντα ή ζώνη μέσης). Είναι επίσης κατασκευασμένα από συνθετικά υλικά όπως νάιλον ή πολυεστέρα και δέρμα.

Χαρακτηριστικά του σακιδίου πλάτης:

Τα καλύτερα σακίδια πλάτης διαθέτουν ενσωματωμένη θήκη για φορητό υπολογιστή, ώστε να μπορείτε να κρατάτε τον υπολογιστή σας ασφαλή ενώ ταξιδεύετε σε αεροδρόμια ή άλλους πολυσύχναστους χώρους. Ορισμένα σακίδια πλάτης περιλαμβάνουν επίσης μικρότερες τσέπες στο μπροστινό μέρος της τσάντας, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε μικρότερα αντικείμενα όπως κλειδιά, πορτοφόλι ή τηλέφωνο. Αυτό τα καθιστά ιδιαίτερα χρήσιμα αν πρόκειται να πάτε σε ταξίδι με διανυκτέρευση ή πεζοπορία, όπου χρειάζεστε εύκολη πρόσβαση στα πράγματά σας ανά πάσα στιγμή.

Χαρακτηριστικά του ταξιδιωτικού σακιδίου πλάτης:

Τα καλύτερα ταξιδιωτικά σακίδια πλάτης είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά που δεν σκίζονται εύκολα όταν πιάνονται σε πράγματα όπως τα πόδια καρέκλας, ενώ περπατάτε σε αεροδρόμια ή άλλους πολυσύχναστους χώρους. Θα πρέπει επίσης να διαθέτουν πολλά διαμερίσματα, ώστε να μπορείτε να οργανώσετε τα αντικείμενα σας με έμφαση στο πόσο συχνά ή άμεσα θα τα χρειαστείτε.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν επιλέγετε το σωστό σακίδιο πλάτης για τον εαυτό σας ή για τα παιδιά σας. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για το πώς να αποκτήσετε το τέλειο σακίδιο πλάτης:

  1. Κοιτάξτε το μέγεθος του σακιδίου σας – Τα σακίδια πλάτης κυκλοφορούν σε διαφορετικά μεγέθη, οπότε πρέπει να επιλέξετε ποιο θα ταιριάζει καλύτερα με τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, αν έχετε πολλά πράγματα να μεταφέρετε, τότε επιλέξτε μια μεγαλύτερη τσάντα, αλλά αν το μόνο που χρειάζεστε είναι κάτι μικρό, τότε προτιμήστε ένα μικρότερο σακίδιο.
  1. Σκεφτείτε πόσο βάρος μπορεί να χωρέσει – Ορισμένα σακίδια πλάτης μπορούν να χωρέσουν μόνο ελαφριά αντικείμενα ενώ άλλα μπορούν να χωρέσουν ακόμα και βαριά αντικείμενα όπως φορητούς υπολογιστές, tablet ή smartphones επίσης! Αν ξέρετε ότι θα υπάρξουν στιγμές που θα μεταφέρετε πιο βαριά πράγματα τότε πάρτε ένα σακ βοαυγιάζ που μπορεί να κρατήσει περισσότερο βάρος από το συνηθισμένο γιατί έτσι δεν θα καταπονήσει τους ώμους σας ούτε θα προκαλέσει πόνο λόγω της μεγάλης πίεσης που ασκείται σε αυτούς!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment