PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αξιοθαύμαστες δράσεις των Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Περιστερίου (video)


Πασχαλιάτικες κατασκευές και χειροτεχνίες των παιδιών των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Περιστερίου θαύμασε ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης.

Πασχαλιάτικες κατασκευές και χειροτεχνίες των παιδιών των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Περιστερίου θαύμασε ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, καθώς ήταν μια πρωτοποριακή παιδαγωγική προσέγγιση που τους έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουν κάτι δικό τους.

Ο κ. Παχατουρίδης βρέθηκε στις 24 Απριλίου 2013 το απόγευμα σ’ ένα απ’ αυτά τα εργαστήρια, στον 13ο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Λόφου Αξιωματικών, δίνοντας συγχαρητήρια στα παιδιά για τις όμορφες κατασκευές τους και ευχήθηκε στους γονείς, τους παιδαγωγούς και σ’ όλο το προσωπικό να έχουν χαρούμενο Πάσχα με υγεία και ευτυχία.

Λίγο πριν ο Δήμαρχος, είχε επισκεφθεί το Δημοτικό Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Άλσος της πόλης μας, όπου απένειμε τα διπλώματα «Οδικής Ασφάλειας» σε παιδιά για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα «Κυκλοφοριακή Εκπαίδευση στην Προσχολική Ηλικία» του 12ου Βρεφονηπιακού Σταθμού.

Απευθυνόμενος προς τους γονείς και παιδιά, ο κ. Παχατουρίδης σημείωσε ότι η νέα γενιά είναι το καλύτερο Περιστέρι και πιστεύει ότι το μέλλον τους θα είναι καλύτερο απ’ αυτήν την εποχή της κρίσης που ζούμε.

Ο Δήμαρχος συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο «Μέριμνας του Πολίτη» Αναστάσιο Θεοδωράκο, την Πρόεδρο του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ) του Δήμου Περιστερίου Ξένη Κορόγιαννη και την Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών Βασιλική Διονυσοπούλου.

Την επόμενη μέρα, αντιπροσωπεία των Βρεφονηπιακών Σταθμών παρέδωσε τρόφιμα και ρούχα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου, προσφορά των παιδιών και γονέων, για τα άτομα που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment