PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Αύγουστος στην πόλη – Πέντε προτάσεις για να ξεφύγετε


Πολλοί από εμάς δεν θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν κάποια απόδραση το φετινό καλοκαίρι και θα αρκεστούν στις επιλογές που προσφέρει η πόλη.

Πόσο μάλλον τις μέρες του Αυγούστου που οι περισσότεροι έχουν φύγει και οι μετακινήσεις στην πόλη με αυτοκίνητο ή μέσα γίνεται πολύ πιο εύκολη και άνετη.

Μονοήμερη εκδρομή σε κάποιο νησί του Αργοσαρωνικού

Ακόμα και αυτοί που δουλεύουν θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκλέψουν κάποιο ρεπό κάνοντας μια σύντομη απόδραση σε κάποιο νησί του Αργοσαρωνικού. Τόσο η Αίγινα όσο και το Αγκίστρι θεωρούνται κοντινοί προορισμοί και οικονομικοί αφού περνώντας το καράβι από Πειραιά σε μόλις 1 ώρα απολαμβάνεις τα καλά των δύο αυτών νησιών. Μάλιστα και στα δύο αν θέλετε μπορείτε να μεταβείτε χωρίς αυτοκίνητο και να χρησιμοποιήσετε τις τοπικές συγκοινωνίες για το επιλεγμένο σημείο. Μια μονοήμερη απόδραση για καφεδάκι, μπάνιο και φαγητό με σχετικά μικρό κόστος.

Βραδινές βόλτες στα σοκάκια της Αθήνας

Η πόλη αδειάζει και τι καλύτερο από μια βραδινή βόλτα στα σοκάκια της Αθήνας. Τις περισσότερες μέρες του χρόνου είναι δύσκολο να κινηθείς εκεί λόγω της πολυκοσμίας. Μέσα στον Αύγουστο και κυρίως μετά τις 7 του μήνα, τα σοκάκια και οι όμορφες γωνιές της Αθήνας είναι πιο αραιωμένες και επιβάλλουν πολύωρες βόλτες και ατελείωτη κουβέντα. Θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα και για ένα ζευγάρι που βγαίνει για πρώτη φορά!

Ήρθε η ώρα να πάμε στα μαγαζιά που γίνεται χαμός

Αρκετά από τα μαγαζιά της πόλης που θέλουμε διακαώς να επισκεφθούμε είναι σε μόνιμη βάση γεμάτα και πρέπει να έχεις κάνει κράτηση για να πας. Στην καρδιά του Αυγούστου αυτό αλλάζει και μπορείς πιο άνετα να επισκεφθείς όμορφα μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στα νότια προάστια, δίπλα στη θάλασσα.

Τι πιο ρομαντικό από ένα θερινό σινεμά

Άλλη μια όμορφη και ρομαντική ιδέα για να περάσει πιο εύκολα ο Αύγουστος στην πόλη είναι η επίσκεψη σε κάποιο θερινό σινεμά για ταινία. Από θερινά σινεμά στην Αθήνα άλλο τίποτα. Κάντε την έρευνα σας και επιλέξτε ανάμεσα σε θερινά σινεμά με κήπους ή δίπλα στη θάλασσα. Ένα ακόμα βράδυ θα περάσει όμορφα κάνοντας κάτι διαφορετικό που ο χειμώνας δεν μπορεί να μας παρέχει.

Με καλή παρέα στο πάρκο της γειτονιάς

Για να βγούμε και λίγο από το κλιματιστικό του σπιτιού και να κάνουμε λίγη οικονομία θα προτείναμε μια βόλτα με καλούς φίλους στο πάρκο της γειτονιάς. Θα μιλήσουμε, θα γελάσουμε και θα πιούμε τις μπύρες μας ξεφεύγοντας λίγο από την καθημερινότητα και το γεγονός ότι είμαστε Αύγουστο στην πόλη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment