PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Άτυ«Χ»ος ο Ατρόμητος με Βέροια


Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) τελείωσε το ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 22ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Ατρόμητο και στη Βέροια.

Μετά από τρία θετικά αποτελέσματα (2 νίκες, η μία στο κύπελλο και την ισοπαλία στην Τούμπα) ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να συνεχίσει αυτό το σερί, σε παιχνίδι που το τελικό σκορ «αδικεί» την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα.

Οι παίχτες μας είχαν πολλές ευκαιρίες για να πάρουν το «τρίποντο», ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, δεν ήταν ουσιαστικοί και δεν κατάφεραν να φτάσουν στο στόχο που είχαν θέσει και δεν ήταν άλλος από το νίκη.

Τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο 45λεπτο είχε ο Ατρόμητος και παράλληλα την πιο κλασική ευκαιρία για να προηγηθεί. Οι γηπεδούχοι κρατούσαν τη μπάλα για περισσότερη ώρα στα πόδια τους, προσπάθησαν να παίξουν κυρίως από τα άκρα, ωστόσο, η Βέροια ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο.

Η μεγάλη φάση στο πρώτο 45λεπτο έγινε στο 32΄ με τον Λαζαρίδη από οριακή θέση οφσάιντ να κάνει την προβολή και να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ από την εστία του Λόπεθ.

Δυνατά μπήκαν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ατρόμητο να φτάνει κοντά στο γκολ στο 52΄ με τον Μπίτολο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Η «απάντηση» της Βέροιας ήρθε 10 λεπτά αργότερα. Μετά από σέντρα του Γεωργιάδη ο Ναζλίδης απέτυχε να βρει τη μπάλα, αλλά ο Γιουσούφ έκανε την προβολή και ο Κοντοές έδιωξε σε κόρνερ.

Η ομάδα μας έψαξε το γκολ περισσότερο από τον αντίπαλο και στο 78΄ ο Καντιμοίρης έκανε σωτήρια επέμβαση στο πλασέ του Μπρίτο, μετά το γύρισμα του Στόιτσεφ.

Νέα μεγάλη φάση για το αστέρι στο 82΄, με τον Ραούλ Μπράβο «ως από μηχανής θεός» να απομακρύνει το πλασέ του Σουμπίνιο μέσα από την περιοχή.

Ατρόμητος (Τρ. Δέλλας): Μπάρκας, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Ουσέρο (76′ Κεϊτά), Στόιτσεφ, Ούμπιντες, Μπρίτο, Φυτανίδης, Ματέι (65′ Λε Ταλέκ), Κοντοές, Παπαδόπουλος (65′ Σουμπίνιο)

Βέροια (Δ. Ελευθερόπουλος): Λόπεζ (66′ Καντιμοίρης), Μαλόν, Γιαννούλης, Μαραγκός, Σιόντης, Ραούλ Μπράβο, Άρτσε (46′ Γιουσούφ), Γεωργιάδης (79′ Νέτο), Ναζλίδης, Μαγέφσκι, Ανάκογλου

https://www.youtube.com/watch?v=3_DKvtKZ9Ec

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment