PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος: Το 1ο ημίχρονο τον πρόδωσε στην Νίκαια


Ο Ατρόμητος έφυγε ηττημένος με 2-1 από την Νίκαια με αντίπαλο τον Ιωνικό για την 20η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Κρις Κόλμαν είχε δύο πρόσωπα στο ματς αφού στο 1ο ημίχρονο ήταν πολύ κακή και στο δεύτερο εξαιρετική αγγίζοντας την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό.

Ο Ιωνικός προηγήθηκε στο 32′ όταν ο Κάνιας έπιασε κεραυνό εκτός περιοχής έπειτα από διώξιμο της άμυνας του Ατρομήτου, με την μπάλα να καταλήγει στο παράθυρο της εστίας του Γιαννιώτη.

Ο Ατρόμητος επηρεάστηκε φανερά από το 1-0 και στο 39′ η αδράνεια της άμυνας σε στατική φάση έδωσε την ευκαιρία στον Λένις να σκοράρει από τη μεγάλη περιοχή σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου.

Οι αλλαγές του Κόλμαν στο ημίχρονο βοήθησαν την Περιστεριώτικη ομάδα να δείξει καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο μέρος, με την υπεροχή του Ατρομήτου να μετουσιώνεται σε γκολ στο 62′, όταν σε στατική φάση η μπάλα στρώθηκε στον Σάλομον που έκανε όμορφο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να ισοφαρίσει μόλις σε λίγα λεπτά αλλά το κοντινό πλασέ του Κουλούρη αποκρούστηκε ενστικτωδώς από τον Χουτεσιώτη στο 64′.

Η φάση του αγώνα έγινε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όταν καταλογίστηκε φάουλ υπέρ του Ατρόμητου έξω από την περιοχή και την εκτέλεση ανέλαβε ο Ναμπί.

Αρχικά έστειλε την μπάλα στο τείχος αλλά σούταρε ξανά και εκείνη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, με τη μπάλα να φεύγει εκτός εστίας.

Με αυτή την ήττα ο Ατρόμητος έμεινε ακλόνητος στην ανησυχία για την παραμονή του, με τον Ιωνικό έπειτα από τις νίκες σε Περιστέρι και Νίκαια, να έχει το πλεονέκτημα για τα Play-out.

Ιωνικός (Δ. Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Μύγας, Κάνιας, Αοσμαν (76′ Κιάκος), Ντάλσιο, Λένις (88′ Βαφέας), Καμπράλ (86′ Πογκοσιάν), Μάντζης (76′ Μάναλης).

Ατρόμητος (Κ. Κόλμαν): Γιαννιώτης, Καστεγιάνο, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Στρούγγης (46′ Χατζηισαϊας), Ντένιτς (46′ Ναμπί), Σάλομον, Χαρίσης (86′ Ερλινγκμαρκ), Ροτάριου (75′ Νταβιώτης) , Μπεντινέλι (89′ Τζαβίδας), Κουλούρης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment