PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος στο φινάλε με τον Βόλο


Ο Ατρόμητος έκανε ένα ακόμα βήμα παραμονής επικρατώντας του Βόλου στο Περιστέρι με 2-1 στο φινάλε της αναμέτρησης.

Χάρη σε ένα γκολ του Κουλούρη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ατρόμητος απομακρύνθηκε κι άλλο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο αφού και οι δυο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για να ανοίξουν το σκορ, με τον Ατρόμητο να έχει και δοκάρι με τον Ντένιτς.

Τελικά ο ίδιος παίκτης στο 26′ έβαλε μπροστά τους Περιστεριώτες με 1-0 όταν έπειτα από μαγική πάσα του Ναμπί με τακουνάκι ο Ντένιτς πλάσαρε σωστά.

Ο Ατρόμητος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ανεβασμένη ψυχολογία μετά το 1-0, ωστόσο ο Βόλος αντέδρασε και ισοφάρισε στο 37’, όταν ο Φεράρι έκανε σέντρα από τα αριστερά και ο Ρεγκατέν πήρε ολομόναχος την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη.

Σαφώς πιο αργός ο ρυθμός και λιγότερες οι καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, στο δεύτερο ημίχρονο.

Τελικά, η φάση του αγώνα ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μουνίθ εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Κουλούρης με κεφαλιά σκόραρε το ενδέκατο γκολ του στη φετινή σεζόν και διαμόρφωσε το τελικό 2-1, προκαλώντας έξαλλους πανηγυρισμούς από πλευράς γηπεδούχων.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης – Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας (46′ Μαυρομάτης), Παπαδόπουλος (79′ Σάλομον), Τζοβάρας (46′ Καστεγιάνο) – Έρλινγκμαρκ, Ντένιτς (64′ Μουνίθ), Καρτάλης, Ναμπί (64′ Ροτάριου)- Αλιμπέκ, Κουλούρης.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος – Πουρίτα, Ρίνερ, Γκουλέν, Φεράρι – Νίνης (81′ Τερεζίου), Τσοκάνης (64′ Μπαριέντος) – Μπαρτόλο (46′ Κορέα), Ρεγκατέν (81′ Ροσέρο), Ορός (89′ Σιέλης) – Σοάρες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment