PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος στα πολύ δύσκολα!


Τι κι αν διανύει περίοδο αγωνιστικής κάμψης; Τι κι αν είχε απέναντί του τον on… fire το τελευταίο διάστημα Ολυμπιακό; Τι κι αν τον ανέκοπταν με ανύπαρκτα οφσάιντ; Ο Ατρόμητος στο ντεμπούτο του Σα Πίντο με κατάθεση ψυχής έμεινε όρθιος στο «Γ. Καραϊσκάκης» (0-0) και πλέον έχει έναν τελικό στο Περιστέρι.

Αυτό που ζητά ο κόσμος από τον Ατρόμητο, αυτό συνέβη στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Στο ντεμπούτο του Ρικάρντο Σα Πίντο, οι παίκτες της ομάδας έκαναν κατάθεση ψυχής για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και πήραν το 0-0 στο φαληρικό γήπεδο κόντρα στον Ολυμπιακό, προσφέροντας έναν… τελικό στο Περιστέρι για την 1η Μαρτίου.

Οι Περιστεριώτες στάθηκαν ως ίσο προς ίσο κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδας, είχαν τον αλάνθαστο Γκορμπούνοφ όποτε χρειάστηκε ενώ αν ήταν πιο προσεκτικοί οι Πλατέλλας (28′) και Λε Ταλέκ (83′), τότε οι «κυανόλευκοι» ενδεχομένως να δραπέτευαν με μια μεγάλη νίκη.

Ο Ολυμπιακός είχε την πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 24′, όταν ο Μανθάτης με πολύ ωραία ντρίπλα στον Κατράνη ξεδίπλωσε την αντεπίθεση για τον Ολυμπιακό, ο Ανδρούτσος γύρισε την μπάλα και από τις κόντρες ο Καρντόσο βρήκε την μπάλα με το γόνατο, αλλά ο Γκορμπούνοφ με την παρέμβασή του την έστειλε στο δεξί δοκάρι.

Από την πλευρά τους, οι Περιστεριώτες στο 27′ έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία στον αγώνα , όταν ο Λημνιός με ωραία προσπάθεια από τα δεξιά γύρισε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής που ήταν ο αμαρκάριστος Πλατέλλας, αλλά ο τελευταίος δεν έπιασε… γεμάτα το σουτ και κατέληξε άουτ.

Το αποκορύφωμα, όμως, ήρθε στο 83′, με τον Τόνσο να δίνει έτοιμο γκολ στον Λε Ταλέκ έπειτα από κλέψιμο της μπάλας στον Νικολάου, αλλά ο Γάλλος επιθετικός με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής και προ κενής εστίας, έστειλε την μπάλα άουτ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος διαμαρτύρεται δίκαια για δύο περιπτώσεις οφσάιντ, με τον Τόνσο στο 27′ να καλύπτεται τουλάχιστον ένα-δύο μέτρα από την άμυνα του Ολυμπιακού και τον Λε Ταλέκ στο 90′ να υποδεικνύεται πάλι λανθασμένα σε φάση τετ-α-τετ.

Ολυμπιακός: Λεάλι – Φιγκέιρας, Βιάνα, Νικολάου, Σισοκό – Ρέτσος, Ανδρούτσος, Μανθάτης (61′ Σεμπά), Μαρτίνς (66′ Φορτούνης) – Ανσαριφάρντ, Καρντόσο (80′ Ιντέγε).

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ – Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης (80′ Παντελιάδης) – Μπάγκα, Ούμπιντες – Πλατέλλας, Τόνσο (85′ Νάτσος), Λημνιός (69′ Κυριακίδης) – Λε Ταλέκ

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=tlM_vgYtb4Y&w=860&h=483]

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment