PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος: Ψυχολογικές ντόπες των Fentagin πριν τη Λεωφόρο


Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Στο Μαζαράκη βρέθηκαν αρκετοί οπαδοί της ομάδας που ντόπαραν ψυχολογικά τους παίκτες του Κρις Κόλμαν προκειμένου η ομάδα να τα δώσει όλα απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει στις 17:15 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος, ο προπονητής της ομάδας, Κρις Κόλμαν, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για την αναμέτρηση.

Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Μουνίθ, Οικονομίδης, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Εκτός επιλογών έμεινε ο Αντρέας Κούεν, καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του και ο Ντάνι Σουάρεθ, που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Νέα αλλαγή ώρας στο Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

Ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει για τη νέα ώρα έναρξης της κυριακάτικης αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, εξέδωσε σήμερα (11/11) η Super League. Σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή, το παιχνίδι για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα αρχίσει τελικά στις 17:15.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ο αγώνας είχε οριστεί να ξεκινήσει στις 16:00, ενώ χθες η Super League μετέθεσε την έναρξή του για τις 21:30.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης αναφορικά με την αλλαγή της ώρας έναρξης του αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ από τις 16:00 στις 21:30 και κατόπιν ενημέρωσης της εταιρείας που διαχειρίζεται το VAR, σας γνωστοποιούμε ότι, για λόγους προγραμματισμού και μεταφοράς του εξοπλισμού για τη λειτουργία του VAR, ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League, αλλάζει ώρα και θα διεξαχθεί, την Κυριακή 13.11.2022 στις 17:15 (αντί για 21:30)».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment