PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-2


Μετά τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ο Ατρόμητος έχασε και από τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι και μάλιστα με το ίδιο σκόρ.

Αν και προηγήθηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα εξελίχθηκε με λίγες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Στην επανάληψη η Περιστεριώτικη ομάδα μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε στο 52′ να σκοράρει όταν ο Αμπέντ έκανε λάθος στο χώρο του κέντρου, ο Ναπολεόνι δέχθηκε την κάθετη πάσα, «άδειασε» Τριανταφυλλόπουλο, Πράνιτς και με έξοχο αριστερό πλασέ σημείωσε ένα εξαιρετικό γκολ.

Απ’ ότι φάνηκε η ομάδα του πρωτοεμφανιζόμενου Τραϊανού Δέλλα δεν μπόρεσε να κρατήσει το αποτέλεσμα δεχόμενη δύο γκόλ από τους επιθετικούς του Παναθηναϊκού οι οποίοι κατάφεραν να ανατρέψουν το ματς σε 13 λεπτά.

Στο 72′ ο Μπεργκ έκανε συρτή σέντρα μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Καρέλης με πλασέ στην κίνηση έφερε το παιχνίδι στα «ίσα».

Στο 84ο λεπτό σε μια αντιστροφή ρόλων αυτή τη φορά ο Καρέλης βρήκε μέσα στην περιοχή τον Σουηδό, ο οποίος με «σκαστό» σουτ νίκησε τον Γκορμπούνοφ, δίνοντας τη νίκη στον Παναθηναϊκό και μάλιστα ήταν η πρώτη στο Περιστέρι ύστερα από 2,5 χρόνια και με υπηρεσιακό προπονητή.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τρ. Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Ουσέρο, Μπίτολο, Γοδόι, Μαρσελίνιο (Μιλ. Στόιτσεφ), Πίτου, Μπ. Στόιτσεφ, Κιβρακίδης (77′ Μπάλλας), Ναπολεόνι, Λαζαρίδης, Μπρίτο (67′ Λημνιός).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στ. Ρούτερ): Στιλ, Βέμερ, Σάντσεθ, Τριανταφυλλόπουλος, Πράνιτς, Ζέκα, Αμπέντ (60′ Ατζαγκούν), Λουντ (86′ Νάνο), Νίνης (67′ Πράνιτς), Καρέλης, Μπεργκ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment