PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος – Ολυμπιακός Βόλου 2-2 (video)


Σ’ ένα συναρπαστικό παιχνίδι που τα είχε όλα, η ομάδα του Γιώργου Δώνη, δεν κατάφερε να πάρει για άλλη μια φορά το τρίποντο από τον Βόλο. Δείτε σε video το 1ο γκολ.

Σ’ ένα συναρπαστικό παιχνίδι που τα είχε όλα, η ομάδα του Γιώργου Δώνη, δεν κατάφερε να πάρει για άλλη μια φορά το τρίποντο από τον Βόλο.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ όταν η μπάλα κατέληξε στον Μπρίτο που με πανέμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ από το ύψος της περιοχής την έστειλε στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.

Το ημίχρονο βρήκε τους Περιστεριώτες να έχουν το προβάδισμα.

Το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος ήταν αρκετά εντυπωσιακό, είχε γκολ, είχε φάσεις, είχε κάποια επεισόδια της εξέδρας με τις δυνάμεις της αστυνομίας και δεν είχε νικητή.

Ο Βόλος ισοφάρισε στο 57’ με γκολ του Μπρέσκα, στην συνέχεια ο Σαμπού έδωσε νέο προβάδισμα στην ομάδα μας στο 79′, όμως ο Ντολεζάι στο αμέσως επόμενο λεπτό σκόραρε και έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Ο Ατρόμητος έχει 6 βαθμούς σε ισάριθμα ματς και το γεγονός πως δεν υπάρχει αγώνας που να μην δεχτεί γκολ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, σίγουρα προβληματίζει.

Διαιτητής: Τσινιάρης

Boηθοί: Βασιλειάδης, Γουργιώτης

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Σάντκβιστ, Ολιβέιρα, Βινιάλ (60′ Νάστος), Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Σφακιανάκης (85′ Καραλής), Περόνε, Φαβάλι (68′ Σαρμιέντο), Μπρίτο.

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Ρόκα, Ζελέσι, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Ζαραδούκας (82′ Καμπάνταης), Ρόκας, Αλβάρεζ, Ούμπιντες, Μόνχε, Ρίκκα (46′ Μπρέσκα), Μαρτίν (76’΄Φραντζιπάνε).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment