PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος: Νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Ματίας Πισάνο


Το 5ο του φετινό μεταγραφικό απόκτημα ανακοίνωσε ο Ατρόμητος.

Πρόκειται για τον Αργεντίνο Ματίας Πισάνο που έρχεται στην Ευρώπη για πρώτη φορά και θα φοράει τη φανέλα με το Αστέρι τον επόμενο ένα χρόνο.

https://www.youtube.com/watch?v=byF7UOUoO_Y

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή, Ματίας Πισάνο για τον επόμενο χρόνο.

Ο Αργεντινός που διαθέτει και ιταλικό διαβατήριο, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και για πρώτη φορά στην καριέρα του θα παίξει στην Ευρώπη για λογαριασμό της ομάδας μας.

Ο 29χρονος (13/12/1991) αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Τσακαρίτα Τζούνιορς και κατάφερε να πραγματοποιήσει το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε ηλικία 18 ετών, ενώ το 2013 μεταγράφηκε στην Ιντεπεντιέντε. Δύο χρόνια αργότερα, αν και Αργεντινός, μετακόμιζε στη Βραζιλία για την Κρουζέιρο και στην ίδια χώρα αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σάντα Κρουζ.

Μετά την περιπέτειά του στη Βραζιλία, μετακόμισε στο Μεξικό για να αγωνιστεί στην Τιχουάνα και ακολούθησε η επιστροφή του στην Αργεντινή, παίζοντας για τις Ταγέρες και Αλδοσίβι. Ακολούθησε η μεταγραφή του στην Κολομβία για την Αμέρικα ντε Κάλι με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα. Ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με την Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Ο νέος αριστεροπόδαρος άσος της ομάδας μας, που επέλεξε και πήρε τη φανέλα με το νούμερο «11», έφτασε στην Ελλάδα και αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με το «Αστέρι«.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Ματίας Πισάνο πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στον Ατρόμητο, που με είδαν και με εμπιστεύτηκαν. Ένα ξεχωριστό “ευχαριστώ” τόσο στη διοίκηση, όσο και στο τεχνικό επιτελείο για τις συζητήσεις όλες αυτές τις μέρες. Εύχομαι αυτή η χρόνια να είναι καλή για όλη την ομάδα. Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα για τον Ατρόμητο τη χρονιά που έρχεται. Πολλούς χαιρετισμούς στους οπαδούς μας και θα τα πούμε σύντομα από κοντά στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment