Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα της νέας σεζόν στη Super League και πλέον στρέφει την προσοχή του στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό.
Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ αντιμετωπίζει τους «ερυθρόλευκους» το Σάββατο (22/08) στις 21:30, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον Βόσνιο τεχνικό να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης.
Με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, ο Ντούσαν Κέρκεζ ανακοίνωσε την αποστολή του Ατρομήτου για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου.
Η αποστολή του Ατρομήτου
Αθανασίου, Χουτεσιώτης, Ντιένγκ, Λυράτζης, Μούντες, Παπαδόπουλος, Μάγκνουσον, Ούρονεν, Μήτογλου, Σταυρόπουλος, Τσακμάκης, Χόχζα, Καραμάνης, Κώτσης, Μουτουσάμι, Νούνες, Τσινγκάρας, Μπάτος, Πνευμονίδης, Τζοβάρας, Τσούμπερ, Τσαντίλας και Τσιλούλης.
Ο Ατρόμητος ταξιδεύει έτσι στο Φάληρο με όλα τα διαθέσιμα «όπλα» του, με στόχο να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα τη νέα σεζόν απέναντι σε έναν από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου.

