PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος: Λευκή ισοπαλία με τη Λαμία στο Περιστέρι


Χωρίς νικητή, χωρίς τέρματα, αλλά με πολλές φάσεις τελείωσε ο αγώνας του Ατρομήτου με την Λαμία για την 5η αγωνιστική της Super League στο Περιστέρι.

Ο αγώνας είχε δραματικό φινάλε αφού το διπλό δοκάρι του Ατρόμητου στην τελευταία φάση του αγώνα καθόρισε τελικά το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ χωρίς να το καταφέρουν. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο και είχαν τον έλεγχο χωρίς όμως να φτάνουν κοντά στην εστία του Γιαννιώτη. Από την άλλη ο Ατρόμητος ισορρόπησε το ματς έχοντας ευκαιρίες με δύο σουτ των Κλωναρίδη και Ρομπάιγ στο 11′ και 19′ αντίστοιχα.

Οι Περιστεριώτες στο 20′ και 29΄ έχασαν ακόμα δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Κλωναρίδη και τον Γκονζάλες να αστοχούν από καλές θέσεις. Οι Λαμιώτες από την πλευρά τους για πρώτη φορά βρέθηκαν κοντά στο γκολ στο 32′, αλλά η ευκαιρία τους ήταν τεράστια καθώς ο Ντε Βινσέντι ανενόχλητος πιο κοντά και από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Γιαννιώτη, με τους γηπεδούχους να απαντούν με τον Κλωναρίδη να αστοχεί με το αριστερό. Το πρώτο μέρος έκλεισε με τους γηπεδούχους να μην σκοράρουν με τον Κιάρτανσον που ολιγώρησε ενώ αρχικά ήταν ανενόχλητος.

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε και πάλι ωραίο θέαμα και από τις δύο ομάδες, χωρίς όμως να καταφέρει κάποια να σκοράρει. Οι παίκτες της Λαμίας μπήκαν πιο δυνατά και στο 47′ μετά από την σέντρα του Σιμόν ο Ντε Βινσέντι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Γιαννιώτη, ενώ στο ίδιο λεπτό και πάλι ο Σιμόν έκανε την σέντρα αλλά ο Μανούσος δεν πρόλαβε να σκοράρει.

Από εκείνο το σημείο και ως τα τελευταία λεπτά είχαμε έναν σχετικά γρήγορο ρυθμό, αλλά χωρίς την μεγάλη φάση, κάτι που είδαμε και με το παραπάνω στις καθυστερήσεις. Αρχικά στο 91′ ο Χατζηισαΐας γύρισε ωραία το κορμί του αλλά το σουτ που έκανε έφυγε λίγο άουτ και στο 96′ είχαμε το διπλό δοκάρι για τον Ατρόμητο με τον Γκονζάλες να στέλνει αρχικά την μπάλα στο δοκάρι, αυτή μετά μνα χτυπάει στον Σαράνοφ και πάλι στο δοκάρι, με το 0-0 να μένει ως το τέλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Γκονζάλες, Κούεν, Φριντζόνσον (79′ Μουνίθ), Κλωναρίδης (62′ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (89′ Τζοβάρας), Κιάρτανσον (62′ Ροτάριου).

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Γκοράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζος, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Ντε Βινσέντι (59′ Γιακουμάκης), Σλίβκα (79′ λ. τρ. Τσούικαλος. 90’+3 Μπάμπης), Μανούσος (59′ Ασκόφσκι).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment