PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος και στα φιλικά…


Κάτι καλό χτίζεται και αυτό «φωνάζει»… Ο Ατρόμητος επικράτησε έστω και σε φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με 1-0 στο ΟΑΚΑ, δοκιμάζοντας καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς νέα πράγματα, με τον Τόνσο με γκολ από το 6′ να «γράφει» την ιστορία του ματς. Δοκάρι είχε ο Ατρόμητος στο 75′ σε σουτ του Γκουγκούδη.

Την ανοδική του πορεία και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται με τη νέα τεχνική ηγεσία πιστοποίησε ακόμα και σε φιλικό ματς ο Ατρόμητος, καθώς επιβλήθηκε της ΑΕΚ με 1-0 αν και ο Γιώργος Κορακάκης δοκίμασε νέα πρόσωπα και σχήματα εν όψει της πολύ απαιτητικής συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Το γκολ που έκρινε την τελική έκβαση της αναμέτρησης πέτυχε μόλις στο 6′ ο Τόνσο, με ένα τέρμα που φέρει ευθύνη και ο γκολκίπερ της ΑΕΚ, Γιάννης Ανέστης.

Μάλιστα, στο 76′ ο Ατρόμητος λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ, όταν το σουτ του Γκουγκούδη τράνταξε το δοκάρι του Μπάρκα, που αγωνίστηκε στο β’ ημίχρονο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πατίτο, Αραβίδης, Αλμέιδα

Δεύτερο ημίχρονο: Μπάρκας, Ντίας (84’ Γιούσης), Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Μανωλάς, Γαλανόπουλος, Τσέλιος, Πλατέλλας, Ζόριτς, Πέκχαρτ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπαδόπουλος, Κοντοές, Μπιτόλο, Μπαγκά, Μπρίτο, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ, Τόνσο, Κιβρακίδης, Βασιλείου, Λαζαρίδης

Δεύτερο ημίχρονο: Θεοδωράκης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Στόιτσεφ, Μπαστάκος, Κοντοές, Νάτσος, Λημνιός (72’ Τσατσόπουλος), Γκουγκούδης, Γροντής

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment