PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι


Ατρόμητος και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι για την 15η αγωνιστική της Super League, με τους γηπεδούχους να παίρνουν ένα υπερ-πολύτιμο βαθμό και τους Θεσσαλονικείς να χάνουν έδαφος στη βαθμολογία.

Ο Ατρόμητος παρατάχθηκε με τους Γιαννιώτη, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐα, Στρούγγη, Έρλινγκμαρκ, Οικονομίδη, Φριντζόνσον, Ροτάριου, Ρομπάιγ και Κιάρτανσον.

Από την άλλη ο Κοτάρσκι ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια για τους φιλοξενούμενους, με τους Σοάρες, Κουλιεράκη, Ίνγκασον και Βιεϊρίνια να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας. Σβαμπ και Αουγκούστο ήταν στα χαφ, με τους Ζίβκοβιτς και Νάρεϊ στις δύο πλευρές και τον Κωνσταντέλια να βρίσκεται στον χώρο πίσω από τον Ολιβέιρα.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε εμφανώς με διάθεση να πιέσει και να πάρει από νωρίς τα ηνία του παιχνιδιού, με τον Ολιβέιρα να έχει την πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 2ο λεπτό, με το σουτ που επιχείρησε να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Γιαννιώτη. Στο 8′ ο Αουγκούστο προσπάθησε και πάλι να νικήσει τον Έλληνα γκολκίπερ από μακριά, χωρίς να καταφέρει να βρει εστία.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στα μισά του πρώτου ημιχρόνου. Ο εξαιρετικός Κωνσταντέλιας τροφοδότησε με μία υπέροχη μπαλιά τον Ολιβέιρα, εκείνος πλάσαρε εύστοχα για να κάνει το 0-1 στην αναμέτρηση. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ωστόσο μετά από έλεγχο του VAR κατοχυρώθηκε, με τη φάση να είναι αρκετά οριακή.

Προς το τέλος του ημιχρόνου, ο Ατρόμητος κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και έγινε περισσότερο απειλητικός, έχοντας την καλύτερη στιγμή του με την συμπλήρωση των 45′. Ο Κεσχρίντα έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Φριτζόνσον έπιασε ένα σκαστό σουτ, με τον Κοτάρσκι να έχει καλή αντίδραση και να μπλοκάρει.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος με τον ίδιο τρόπο που έκλεισαν το πρώτο, δείχνοντας να έχουν ξεπεράσει το «σοκ» του γκολ που δέχθηκαν και αυτό βοήθησε στο να δημιουργηθεί ένας πολύ καλός ρυθμός στην αναμέτρηση. Στο 54′ ο Ροτάριου έκανε ωραία ενέργεια, «άδειασε» τον Κουλιεράκη και μπήκε στην περιοχή από δεξιά, ενώ όμως είχε πολύ καλύτερες επιλογές, όπως τον αμαρκάριστο Κεσχρίντα, προτίμησε να σουτάρει, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Ολιβέιρα βρέθηκε σε εξαιρετική θέση, δεν κατάφερε να τελειώσει όμως σωστά την φάση, ενώ στη συνέχεια υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο 70ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση από πλευράς Ατρομήτου. Ο Ροτάριου έκανε τη σέντρα, ο Κούεν «έπιασε» μια υπέροχη κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοτάρσκι που δεν είχε αντίδραση. Και πάλι υπήρξε έλεγχος από το VAR για να μετρήσει το γκολ που αρχικώς είχε ακυρωθεί.

Στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να βρει το γκολ της νίκης, με τον Ατρόμητο ωστόσο να αμύνεται καλά και να δέχεται πίεση μόνο στα τελευταία λεπτά από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι «ασπρόμαυροι» ουσιαστικά προς τις καθυστερήσεις «πολιόρκησαν» την εστία του Γιαννιώτη μέχρι και το φινάλε του αγώνα χωρίς να μπορέσουν να βρουν τη μεγάλη ευκαιρία, με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Οικονομίδης (65′ Κουέν), Φρίντγιονσον, Έρλινγκμαρκ, Ροτάριου (85′ Τζοβάρας), Ρομπάιγ (65′ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (65΄ Τζαβίδας).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (76′ Λύρατζης), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (85′ Ντάντας), Ντάγκλας Αουγκούστο, Νάρεϊ (85′ Μουργκ), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (76′ Μπράντον).

Κόλμαν: «Μπορούσαμε και τους τρεις βαθμούς»

Μετά το φινάλε του παιχνιδιού, ο προπονητής των γηπεδούχων, Κρις Κόλμαν, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και επισήμανε πως θα μπορούσαν να έχουν πάρει και τη νίκη κόντρα στους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά όσα είπε ο Κόλμαν στην κάμερα της NOVA:

«Η ομάδα έχει παίκτες με προσωπικότητα. Ακόμα και σε παιχνίδια που δεν είμαστε καλοί, που δεν ξεκινάμε καλά, βγάλαμε εγωισμό και μαχητικότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο αξίζαμε όχι μόνο τον έναν, αλλά ίσως και τους τρεις βαθμούς. Είμαι ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές μου.

Πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε στα τελευταία 4-5 παιχνίδια. Χάνουμε παίκτες σημαντικούς, αλλά όσοι είναι εδώ δίνουν τα πάντα. Έχουμε ομαδικότητα. Έχουμε αυταπάρνηση και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε ομαδικό πνεύμα και αυτός είναι ο δρόμος για τη συνέχεια».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment