PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος και ΓΣΠ χτίζουν κάτι καλό και χρειάζονται στήριξη


Οι κορυφαίες ομάδες του Περιστερίου, ο Ατρόμητος και ο ΓΣΠ, έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά.

Οι προσδοκίες στον κόσμο είναι όπως πάντα αυξημένες και οι δύο ομάδες χτίζουν μέχρι στιγμής κάτι πολύ καλό και ετοιμάζονται να μας εντυπωσιάσουν φέτος.

Ο Ατρόμητος σε μια μεταβατική περίοδο ξεκινά τη σεζόν με νέο προπονητή, τον Ισπανό Άνχελ Λόπεθ, γνώριμο από τη μικρή θητεία στο Βόλο και νέο ενισχυμένο ρόστερ.

Οι επιστροφές των Κουλούρη και Χατζηϊσαία αλλά και οι μεταγραφές των Κλωναρίδη, Καρτάλη, Βασιλαντωνόπουλου, Πισάνο και Μπεντινέλι δημιουργούν τις προσδοκίες που είπαμε προηγουμένως.

Αυτό το διάστημα η ομάδα προετοιμάζεται στην Ισπανία με τις προπονήσεις να είναι σε υψηλό επίπεδο όπως και τα φιλικά που έδωσε η ομάδα.

Στόχος της διοίκησης είναι να δημιουργήσει και πάλι έναν Ατρόμητο που θα γοητεύσει το ποδοσφαιρικό κοινό της Ελλάδας και θα καταφέρει μετά από δύο χρόνια στις προνομιούχες θέσεις.

Δεν θα είναι εύκολος ο δρόμος προς την επιτυχία αλλά τουλάχιστον τη φετινή χρονιά η ομάδα θα έχει στο πλευρό της και τον κόσμο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η κατάσταση στο Γ.Σ. Περιστέριου, τον μπασκετικό πρεσβευτή της πόλης μας.

Οι κινήσεις που έχουν γίνει σε μεταγραφικό επίπεδο είναι υποδειγματικές και αποδεικνύουν ότι ο ΓΣΠ είναι και πάλι συμπαγής και ισχυρός με την παρουσία του δίδυμου Κότση-Πολέμη και την αριστουργηματική διεύθυνση του Γιώργου Πανταζόπουλου.

Τόσο οι Έλληνες όσο και οι ξένοι που θα αποτελέσουν το ρόστερ του Περιστερίου τη νέα χρονιά θα είναι διαβασμένο και υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μανωλόπουλου αναμένεται να δούμε ωραία πράγματα.

Αυτό που μένει είναι η στήριξη του κόσμου σε μια μεταβατική περίοδο με την επιστροφή θεατών στα γήπεδα αλλά με μέτρα.

Οι επενδύσεις που έχουν γίνει σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ πρέπει να αγκαλιαστούν από όλους μας και με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων να είμαστε εκεί που πρέπει.

Οι ομάδες της πόλης έχουν ανάγκη τη στήριξη του κόσμου της πόλης για να δείξουν τι πραγματικά αξίζουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment