PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος και Αστέρας ήρθαν ισόπαλοι στο Περιστέρι 1-1


Αν και προηγήθηκε στο σκορ ο Ατρόμητος, τελικά ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη αξιόλογη φάση, άλλα ο προπονητής του Ατρόμητου δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει ούτε τώρα την πρώτη νίκη στον πάγκο.

Τα πρώτα λεπτά κύλησαν χωρίς κάποια σπουδαία ευκαιρία, με το φάουλ του Μουνίθ να περνάει άουτ και την άμυνα του Ατρομήτου να κόβει τελευταία στιγμή τον Ριέρα.

Στο 20’, ο Μανούσος πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας μετά από κόρνερ του Μουνίθ και με όμορφη γυριστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τους αμυντικούς του Αστέρα να έχουν μεγάλη ευθύνη.

Στο 28’ ο Θεοδωράκης τραυματίστηκε, με τον Μανδά να περνά στη θέση του, ενώ έξι λεπτά ο αργότερα οι Περιστεριώτες ζήτησαν πέναλτι για χέρι.

Από εκεί και μετά οι Αρκάδες απείλησαν αρκετά, με τον Μανδά να είναι πάντα στην κατάλληλη θέση και να μπλοκάρει.

Ο Ατρόμητος σκόραρε με τον Αγκάγιεφ στο 45+3’, με τον επόπτη και το VAR να ακυρώνουν το τέρμα για οφσάιντ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά για να ισοφαρίσει και είχε ξεκάθαρα την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Τομάσεβιτς με σωτήρια προβολή «έκοψε» τον Κρέσπι (51’), ενώ ο Μανδάς σταμάτησε τις προσπάθειες των Φερνάντεθ (47’) και Βαλιέντε (59’), με την ομάδα του Παντελίδη να είναι κλεισμένη στην περιοχή της, προσπαθώντας να διαφυλάξει το προβάδισμα.

Το γκολ για τους Αρκάδες ήταν θέμα χρόνου βάση της εικόνας του ματς, με τον Αλί Μπαμπά να ισοφαρίζει με ψηλοκρεμαστό σουτ σε 1-1, στην πρώτη του επαφή στο ματς (76’).

Οι πολλές μονομαχίες και οι κίτρινες κάρτες έριξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού, με τον Ιγκλέσιας μάλιστα να αποβάλλεται στο 90’.

Ατρόμητος (Παντελίδης): Θεοδωράκης (28’ Μανδάς), Γούτας, Μαυρομμάτης, Τομάσεβιτς, Νάτσος, Σάλομον, Χαρίσης, Ούμπιδες (81’ Χριστοδουλόπουλος), Αγκάγιεφ (46’ Νταβιώτης), Μουνίθ (67’ Γκάλο), Μανούσος (67’ Κωτσόπουλος).

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κότσιρας (75’ Γκαρσία), Άλβαρες, Χριστόπουλος, Σουάρεθ, Βαλιέντε (62’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Ριέρα (92’ Φερνάντεζ), Σίτο (46’ Φερνάντεθ), Μπαράλες, Κρέσπι (65’Αλί Μπαμπά).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment