PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος: Ισόπαλος στο τελευταίο φιλικό της Ισπανίας


Ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ατρόμητου στην Ισπανία με το φιλικό εναντίον της Σαραγόσα.

Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 το βράδυ της Παρασκευής και αύριο (Σάββατο 31/7) επιστρέφει στην Ελλάδα.

Ο Ανχελ Λόπεθ ξεκίνησε με τον Πίριτς στο τέρμα, τους Βασιλαντωνόπουλο, Χατζηϊσαϊα, Στρούγγη, Αθανασίου στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Σάλομον, Νάτσο στον άξονα,τους Κλωναρίδη, Πισάνο στα άκρα και τον Καρτάλη πίσω από τον Κουλούρη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Ισπανοί είχαν τον έλεγχο, άνοιξαν το σκορ στο 39′ με τον Γκάμεθ και απώλεσαν ορισμένες ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.

Στα μισά του μάλιστα ο Στρούγγης αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού από τον Μουνίθ και ο Βασιλαντωνόπουλος πέρασε στα στόπερ.

Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου (50′) ο Ανχελ Λόπεθ αποβλήθηκε από τον πάγκο λόγω έντονης διαμαρτυρίας επειδή δεν δόθηκε φάουλ στον Μπεντινέλι.

Οι Περιστεριώτες σε αυτό το διάστημα έδειξαν καλύτεροι και τελικά ισοφάρισαν στο 89′ με τον Οικονομίδη που σούταρε μέσα από την μεγάλη περιοχή στο παράθυρο της εστίας.

Εκτός των 11 που άρχισαν το παιχνίδι έπαιξαν και οι Καστεγιάνο, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Οικονομίδης, Τριμμάτης, Κωτσόπουλος, Μπουλάρι.

Ο απολογισμός των φιλικών του Ατρόμητου στην Ισπανία είναι 1 ισοπαλία και 4 ήττες με 3 γκολ υπέρ και 15 κατά.

Βέβαια η ομάδα του Περιστερίου έδωσε φιλικά με πολύ δυνατές ομάδες που διαθέτουν μπάτζετ πολλαπλάσιο του δικού της.

Ακολουθεί η συμμετοχή του Ατρομήτου στο τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τα ιδρύματα «ΦΛΟΓΑ» και «Ορφανοτροφείο Βόλου».

Στις 8 Αυγούστου (18:30), ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στις 10 Αυγούστου θα αναμετρηθεί είτε με τον Βόλο, είτε με τον ΟΦΗ, που θα συμμετάσχουν επίσης στο τουρνουά.

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα Ατρόμητος-Σαραγόσα:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment